Brunson prozvao Weidmana i Rockholda, jedan od njih mu odgovorio

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.11.2017 18:43h Autor:

Derek Brunson

Derek Brunson je odlučio javno prozvati dva borca koja vidi kao svoje potencijalne protivnike, Chrisa Weidmana i Lukea Rockholda. Vrlo brzo je dočekao i odgovor jednog od njih.

Nakon impresivne pobjede nad Lyotom Machidom, Derek Brunson ispred sebe ima mnogo opcija, no dvije vidi kao one kroz koje bi mogao najviše prosperirati. Tako je prozvao dva borca koje smatra savršenim protivnicima za svoju iduću borbu.

“Weidman i Rockhold imaju 24 sata da odgovorite na moj izazov na borbu ili ću otputovati u New York i Kaliforniju i pokušati ih sam naći i saznati što misle”, izjavio je putem društvenih mreža.

Prethodni prvak, Luke Rockhold, na izazov za sada nije odgovorio, kao niti na onaj koji mu je Brunson uputio odmah nakon borbe, no zato je brz bio onaj kojeg je Rockhold detronizirao, odnosno Chris Weidman.

“Neeeee! Molim te, odaberi Lukea, nemoj mene!”, kratko mu je i sarkastično napisao Weidman, na što je Brunson odmah imao novi odgovor.

“Ok, u redu je. Preskočiti ću te na rankingu i idem na moj idući projekt, a on se zove Luke Rockhold”, glasio je odgovor u kojem je označen UFC-ov matchmaker, Mick Maynard.

Brunson je izjavio kako se vrlo brzo želi ponovno boriti. Rockhold i Weidman su proteklih mjeseci upisali pobjede, no niti jedan još nema ugovorenu borbu, tako da su obojica kandidati za okršaj s Brunsonom. Vidjeti ćemo što će UFC odlučiti te koji će termin ugovoriti ovim borcima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI