Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Brunson potpisao ugovor za borbu protiv Jacarea, čeka se Brazilac | Fight Site

Brunson potpisao ugovor za borbu protiv Jacarea, čeka se Brazilac

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.11.2017 21:04h Autor:

Derek Brunson

UFC je pred dogovorom sjajne glavne borbe prvog “on FOX” eventa u 2018. godini. Potpis ponuđenog ugovora za borbu potvrdio je Derek Brunson te se samo čeka njegovog planiranog protivnika, Ronalda “Jacarea” Souzu.

Brunson i Souza su već ranije potvrdili kako su usmenu prihvatili ovu borbu, jedini je problem bio u tome što su spomenuli različite evente, kada su govorili o tome što im je UFC ponudio. Ukoliko je vjerovati Brunsonu, čini se da je planirani event ipak onaj koji je on prvobitno naveo, budući da kaže kako je za nastup na istom potpisao ugovor.

“Potpisao sam ugovor za borbu 27. siječnja na UFC on FOX 27 i siguran sam kako je to isto napravio i Jacare. Tražio sam nekoga preko koga mogu doći do borbe za titulu i mislim kako bi pobjeda prekidom u prvoj rundi protiv Jacarea, kojeg smatraju jednim od najboljih boraca na svijetu, to trebala osigurati”, rekao je Brunson, koji je u svojoj posljednjoj borbi nokautirao Lyota Machidu. Prokomentirao je i prvobitno nesporazume oko mjesta održavanja borbe: “Mislim kako je Jacare samo igrao igrice kojima je pokušavao borbu odvesti u Brazil i to mi je bilo smiješno. On zapravo nije bio na mom radaru, no kada sam bolje promislio sam odlučio prihvatiti borbu.”

Još jedan razlog zašto ju je prihvatio bi trebao biti želja za revanšom. Naime, njih dvojica su 2012. godine sastali u Strikeforceu, a Brazilac je slavio vrlo brzim prekidom.

“Krenuo sam u tu borbu izuzetno agresivno i on me dočekao. Zašmirio je, spustio glavu i bacio udarac te me pogodio točno u bradu zato što sam se zatrčao prema njemu. Godinama sam se morao nositi s tim porazom, no sada sam tu da ga osvetim.”

Jacare se nije borio još od travnja, kad je nokautom poražen od Roberta Whittakera.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI