Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
“Brunson je varalica! Uspaničario se i odmah me počeo povlačiti za hlačice” | Fight Site

“Brunson je varalica! Uspaničario se i odmah me počeo povlačiti za hlačice”

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.11.2018 15:31h Autor:

Israel Adesanya

Israel Adesanya je uspješno prošao najveći ispit karijere u obliku Dereka Brunsona kojeg je na UFC 230 priredbi u New Yorku dominirao s lakoćom i završio tehničkim nokautom već u uvodnih pet minuta borbe.

“Tha Last Styleender” se obranio od Brunsonovih pokušaja rušenja i završio ga krajem runde kombinacijom raznih udaraca.

Brunson je izgledao izgubljeno, a u jednom trenutku dobio je i opomenu suca Herba Deana zbog ilegalnog hvatanja za hlačice svog protivnika. Adesanya tvrdi da je isti faul napravio i odmah na početku meča.

“U prvoj razmjeni, prva stvar koju je napravio kad je krenuo na mene bilo je povlačenje za hlačice. I to besramno”, rekao je Adesanya nakon borbe. “Pomislio sam, ‘Je li sudac to vidio? Nije, u redu.’ Ali drugi put je bilo toliko besramno da sam rekao, ‘Jebote, čovječe, Daj ajde!’ Ako se tako ponaša rano u borbi onda znate da nije bio spreman. Hvatao se za slamku. Paničario je od samog početka. Ali primjetio sam da je u panici još i prije borbe, stoga sam znao da će nasrnuti na mene.”

Porazivši šestorangiranog izazivača srednje kategorije talentirani Nigerijac s novozelandskom putovnicom u samo četiri nastupa došao je do vrha kategorije i smatra da je s obzirom na stanje u diviziji već sada najzanimljiviji kandidat za idućeg izazivača.

“Da je Weidman uvjerljivo pobijedio mislim da je mogao osigurati poziciju prvog izazivača. Ali, pošto se to nije dogodilo sada imate Jacarea koji je izgubio i od Gasteluma i Whittakera. Tko to zaista želi ponovno gledati? Onda imate Jareda (Cannoniera) koji je večeras bio dobar, ali moj prekid je bio brži stoga njega preskačem. Imate Romera koji nije spreman, nepouzdan je i pada vagu. Rockhold skine kile, ali također otkazuje borbe i nepouzdan je. Koga još imamo? Trebamo nešto svježe. Ako Whittaker pobijedi, mislim da ima smisla da se borimo na stadionu u Aucklandu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI