Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bruce Buffer se prisjetio svoje tučnjave u liftu s bivšim UFC izazivačem: Ogulio sam šaku do kosti | Fight Site

Bruce Buffer se prisjetio svoje tučnjave u liftu s bivšim UFC izazivačem: Ogulio sam šaku do kosti

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.10.2016 14:18h Autor:

Bruce Buffer & Frank Trigg

S Bruceom Bufferom nema šale…

UFC-ov legendarni najavljivač se u razgovoru s bivšim UFC prvakom Mattom Serrom prisjetio jedne nevjerojatne priče. Buffer se jednom prilikom navodno u liftu potukao s Frankom Triggom, bivšim UFC borcem čija je borba za naslov protiv Matta Hughesa službeno uvrštena u Kuću slavnih. Tučnjava je trajala preko deset minuta, a sve se odvilo pred očima UFC-ovog predsjednika Dane Whitea.

“Ušli smo u dizalo, vrata su bila otvorena. Trigg je ispitivao nešto u stilu kada će ga vratiti u oktogon. Vrata se još nisu zatvorila i ja sam stao ispred njega da pogledam Danin sat zato što obožavam satove. Rekao sam,’Kakav prekrasan sat’ i Trigg me odjednom hrbatom šake udario u vrat.

Okrenuo sam se prema njemu i rekao,’Frank, koji k…? Zašto si me udario?’ A on je rekao krivu stvar, rekao mi je,’Što ćeš ti napraviti?’ To me onda razljutilo pa sam ga nabio dva puta u trbuh i onda smo se počeli tući i to je potrajalo.

Sve što mogu reći je da sam bio ponosan što je Dana bio tamo jer sada zna da mu borce u oktogonu ne najavljuje neki papak što me čini sretnim. I ja sam bio taj koji je završio na šivanju. Dobio sam šest šavova na prstu, ruka mi je bila oguljena do kosti. I Frank me zvao iduća tri dana kako bi provjerio jesam li uredu. Što da kažem, bila to jedna od onih stuacija…”, rekao je Buffer za Ultimatem MMA.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI