Bruce Buffer: Ronda je bila rastresena, ali vratit će se kao nevjerojatna zvijer

UFC 25.11.2015 10:30h Autor:

Bruce Buffer

Nakon pobjede Holly Holm protiv Ronde Rousey na UFC-u 193 mnogi su iskazali svoje mišljenje o borbi u kojoj je Holm potpuno nadvisila svoju suparnicu i na kraju je nokautirala u drugoj rundi. Sada se oglasio i Bruce Buffer, UFC-ov službeni najavljivač u oktogonu.

Bruce Buffer je mišljenja da su na poraz Ronde Rousey veliku ulogu imale i njezina ostale obaveze. Od onih vezanih uz film, promociju knjige te brojni medijski nastupi. Sve je to po Bufferovom mišljenju utjecalo da Rousey u meč nije ušla potpuno koncentrirana i usredotočena na samu borbu.

"Ronda se borila tri puta ove godine, ako ne griješim snimala je dva filma, nakon što je objavljena njezina knjiga napravila je više publiciteta u posljednjih pet mjeseci nego većina filmskih zvijezda za svoje filmove. Imala je gomilu obaveza. Mislim da bi to utjecalo na bilo koga jer niste usredotočeni na posao onako kako biste trebali biti. Bez obzira na sve ona je vrhunski talent i uopće ne sumnjam u nju. Dajem joj podršku i vjerujem da će se vratiti kao nejvjerojatna zvijer. Ako uzme određenu pauzu, vrati se u dvoranu i trenira tri mjeseca za novu borbu s Holm, bez ikakvog ometanja i ostalih obaveza, onda ne mogu ni zamisliti u kakvom bi bila stanju. Ponavljam, govorimo o sjajnoj sportašici.", izjavio je Bruce Buffer.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI