Bruce Buffer promijenio svoju legendarnu rečenicu

UFC 29.08.2012 10:19h Autor:

Bruce Buffer

Bruce Buffer najavljivač je koji sjajno zarađuje prvenstveno zahvaljujući par izgovorenih riječi, a u posljednje vrijeme odlučio je svoju nadaleko poznatu rečenicu "It's fight time" ponovno malo skratiti.

Mnogi će se složiti da UFC jednostavno ne bi bio potpuno isti da mečeve u kavezu ne najavljuje fantastični Bruce Buffer sa svojim nevjerojatnim glasom zahvaljujući kojem atmosferu podiže do ludila. Njegovo "It's fight time" uvijek iznova oduševljava gledatelje, pogotovo one koji se nalaze u dvorani, no u posljednje vrijeme najava borbi je nešto malo drukčija.

Bruce se, naime, odlučio ponovno vratiti skraćenoj verziji svoje najave te već neko vrijeme ponovno koristi samo "It's time". UFC-ovi fanovi nisu pretjerano oduševljeni promjenom, a nagađa se kako bi razlog promjene mogla biti nečija autorska prava na "It's fight time".

"Pitanje je iskrsnulo i to je posljednji put da ste me čuli kako izjavljujem. Jednostavno sam isprobavao određene stvari iz marketinških razloga. U svakom slučaju "It's time" je moja rečenica", bio je prilično tajnovit Bruce Buffer.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI