Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Browneov menadžer: Travis nije zlostavljač! | Fight Site

Browneov menadžer: Travis nije zlostavljač!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.07.2015 10:24h Autor:

Foto: Combat Lifestyle

Travis Browne se suočio s velikim problemom nakon što ga je njegova bivša djevojka optužila za zlostavljanje te objavila preko društvenih mreža fotografije na kojima se vide modrice na njenom tijelu.

UFC je nakon ovih optužbi izdao kratko pripćenje te je naveo da je Travis Browne maknut sa svih događaja tijekom Fight Weeka te da će provesti svoju istragu kako bi utvrdili sve detalje.

UFC-ov teškaš se još nije oglasio, ali je to učinio njegov menadžer John Fosco.

"Ovo se navodno dogodilo tijekom veljače. Razgovarao sam s Jennom i njenim ocem jer sam želio vidjeti je li se dogodilo nešto što nisam znao, a što bih želio znati. Saznao sam da nikad ništa nije prijavila policiji niti o tome postoji policijsko izvješće. Ako je bilo nekog zlostavljanja mislim da bi svatko podržao onog tko je zlostavljan da ode na policiji i to prijavi. Ako vas čovjek kao Travis Browne zlostavlja onda bi vjerojatno završili u bolnici, ali to se u ovom slučaju nije dogodilo.", rekao je Fosco.

"Javila se i Travisova bivša supruga te mi je rekla da ga dobro poznaje, da je on otac njihove dvoje djece i da nikad na nju nije digao ruku. Rekla je da Travis nije takav čovjek. Ako se to dogodilo i ako je tako ozbiljno zašto se takve fotografije objavljuju preko Instagrama. Ako je to tako ozbiljno onda se takve stvari moraju prijaviti policiji. Na fotografijama se vide modrice, ali ona se bavi fitnesom i mogla je modrice zaraditi na fitnesu. Znam Travisa i siguran sam da on to nije učinio. Želimo to riješti što prije i surađivat ćemo u svim istragama. Travis ju je ostavio već ranije. Možda je nedavno saznala da se Travis viđa s nekim pa je na ovaj način reagirala. Postavlja se pitanje zašto je tako reagirala. Instagram nije mjesto na kojem se rješavaju ovakvi problemi. Ne želimo ništa negativno govoriti o njoj. Sve je ovo vrlo zbunjujuće. Moram priznati da sam nakon svega bio impresioniran s Travisom jer nije imao nikakvu lošu reakciju. Bio je vrlo smiren. Nije ovo lako pogotovo ako imate dvoje djece."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI