Browne otkrio tajnu “supermen-udarca” kojim je zaledio Struvea

UFC 31.05.2011 07:46h Autor:

Travis Browne i Cheick Kongo

MMA javnost i dalje prepričava sjajan udarac kojim je Travis Browne upisao 11. pobjedu u karijeri.

Bez sumnje najbolji potez UFC-a 130 je bio supermen udarac Travisa Brownea kojim je nokautirao Strefana Struvea. Nizozemskom “Neboderu” su poletjele noge u zrak, a publika u lasvegaškoj MGM Areni je oduševljeno ustala na noge. Teškaš, koji nakon ove pobjede sve bolje kotira u američkoj organizaciji, je za MMAHeat prokomentirao spektakularni udarac.

“Stefan odlično drži distancu i zaista ga je teško udariti. Ne prolazi vam gotovo niti jedan čisti udarac. Shvatili smo u pripremi za meč kako gubi konce kada ga netko konstantno stišće. Taktika je bila napasti ga, odvojiti se, i opet, kada on krene prema naprijedi, krenuti prema njemu”, ojbašnjava Browne.

Prije meča, teškaš je tražio savjet protiv Christiana Morecrafta koji je već ulazio u kavez sa Struveom. Što mu je ovaj otkrio?

“Rekao mi je da je Struve bolesno izdržljiv. On je kao žohar kojeg gaziš, gaziš i gaziš, a nikada ne umire. Samo trči od tebe, a ti pomisliš – kvragu. Ne kažem da je Struve žohar, ali razumijete što hoću reći”, zaključuje Browne.

Travis Browne je i dalje neporažen u svojoj profesionalnoj karijeri. Od dolaska u UFC, ubilježio je dvije pobjede i remi protiv Cheicka Konga. Vrijedi istaknuti kako je do sada samo jedan dvoboj pobijedio sudačkom odlukom. Devet protivnika je nokautirao, a jednog svladao armbarom. Zaista impresivno…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI