Browne ljut što ga je Lewis izazvao: Ovo je jako osobno, samo vi sumnjajte u mene!

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.12.2016 14:44h Autor:

Travis Browne

Derrick Lewis je nakon razočaravajućeg nastupa, ali ipak pobjede prekidom, protiv Shamila Abdurakhimova u oktogon intervjuu rekao da je planirao izazvati Travisa Brownea, ili Marka Hunta. Promocija mu je ispunila želju i uparila ga s Browneom za UFC 208, a “Happa” je čini se uvrijeđen što ga Lewis vidi tek kao stepenicu na putu prema samom vrhu teške kategorije.

“On je gledao top deset poredak tražeći najlakšu borbu i izabrao je moje ime. Ne znam može li biti više osobno od toga. Ja inače nisam taj koji ‘trash talka’ i poštujem ga kao borca, ali želiš se testirati kompa? Ja sam tvoj čovjek. Pokazat ću ti kako se to radi”, rekao je Browne za ESPN.

Browne je vjerojatno emocionalan jer se nalazi u teškoj situaciji. Dok je Lewis s jedne strane teškaš u usponu i uživa rekordni niz od pet pobjeda, Browne iza sebe vuče dva uzastopna poraza i tek dvije pobjede u posljednjih šest borbi. Najsvježiji poraz je onaj protiv Fabricia Werduma na UFC-u 203 za koji djelomično krivi gadan lop prsta koji je zaradio u prvoj rundi.

“To je bilo najčudnije iskustvo u borbi ikada. Pogledao sam i vidio kost kako strši iz ruke. Kad se to dogodi, a ispred vas je borac koji vam želi otkinuti glavu, nisam znao što da napravim. Dobio sam pauzu koju možda i nisam trebao. Ne znam što da vam kažem. Bio sam spreman ući u tu borbu jebeno se potući, i ići do kraja. A onda se dogodilo to čudno sranje i potonuo sam.”

Mnogi smatraju da je Browneova najveća pogreška to što je napustio Jacksonwink kamp u Albuquerqueu nakon čega je napravio skor 2-3. No on planira i dalje ostati u Glendale Fight Clubu gdje trenira i njegova djevojka Ronda Rousey i vjeruje da njegovi najbolji dan tek dolaze.

“Nemam pozadinu u hrvanju, boksu, ili kickboksu. To su moj problem otpočetka i mene pratite kako se razvijam na najvećoj pozornici protiv najteže konkurencije. Imam osjećaj da najbolje tek slijedi. Nastavite sumnjati. Molim vas sumnjajte u mene i dat ću vam razlog za živciranje.”

Brown i Lewis će odmjeriti snage 11. veljače na UFC-u 208 u Brooklynu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI