Browne i Rockhold oduševili u interakciji s fanovima (video)

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.02.2014 12:32h Autor:

Browne i Rockhold

UFC nastavlja svoju praksu Q&A eventa koji su uvijek na rasporedu prije službenog vaganja, a sastoje se od toga da UFC fanovi dobivaju priliku postaviti pitanja nekim poznatim UFC-ovim borcima. Ovog puta su se s fanovima družili Travis Browne i Luke Rockhold i oduševili, kako svojim karakterom, tako i sjajnim smislom za humor.

UFC je ovog puta savršeno pogodio s kombinacijom boraca za interakciju s fanovima. Rockhold, koji će član AKA tima, zajedno s Cainom Velasquez i Browne, koji trenira kod Grega Jacksona, u vjerojatno najkvalitetnijem MMA timu, odgovarali su na zanimljiva, ozbiljna i malo manje ozbiljna pitanja, a mi vam prenosimo neke od najzanimljivijih, dok sve možete pogledati u videu priloženom ispod teksta.

Oba borca su na pitanje o glavnoj borbi večeri prednost dali Rondi Rousey, izrazivši i veliki respekt prema Sari McMann, a Rockhold je bio upitan i o borbi svog timskog kolege Cormiera, tj. kakva je razlika sada kada se bori protiv Cumminsa umjesto Evansa. Luke je odgovorio: "DC ne razmišlja tko je protivnik, misli na svoju obitelj i kako zaraditi što bolje. Cummins mu se uvukao pod kožu s komentarima da ga je rasplakao, a sada Daniel ima priliku rasplakati njega i uvjeren sam da će to uspjeti."

Travis Browne je na pitanje s kime se želi boriti ponovno odgovorio da želi naslov prvaka i da misli da može nokautirati Caina Velasqueza, a Rockhold je na pitanje razmišlja li o prilici za naslov pobijedili li Boetscha samo rekao da ide borbu po borbu, no da mu je cilj biti najbolji na svijetu, no da nema žurbe i da ne razmišlja o tome kada će napasti naslov.

Nakon toga je postalo malo opuštenije, kada su se počeli spominjati Rockholdovi ženski fanovi, a komentar na to imao je Browne: "Tako sam ljubomoran, zgodni vraže! Zlostavljaš me svojim izgledom. Ovaj momak uopće ne trenira, on se samo skine u hlačice i dobiva prilike. Ne mora trenirati, tako je zgodan da hipnotizira svoje protivnike. Phillipou je ušao u kavez i ugledao njegove mišiće i uhvatio se za jetru i pao je. Tako vam je to, ljubomoran sam."

Rockhold je bio upitan i oko pitanje tko bi trebao biti idući izazivač u srednjoj kategoriji, Machida ili Jacare, a odgovor je bio kratak: "Mislim da se trebaju boriti, to je sjajna borba, fanovi ju žele gledati i ta borba ima smisla. Borio sam se s Jacareom, trenirao s Machidom i oba su sjajni borci. Mjesto izazivača trebaju riješiti međusobno."

Browne je još jedan duhovit odgovor dao i na pitanje što misli da li je pozicija uz ogradu, u koju su se protiv njega doveli Gonzaga i Barnett loša: "Za mene nije bila loša, ja sam zaradio 125000 $. Tu tehniku sam vježbao dva ukupno dva puta u karijeri, jednom je bila protiv Gonzage, a drugi put protiv Josha."

Do kraja je Browne nastavio s opuštenim duhovitim odgovorima i ponašanjem, a pridružio mu se i Rockhold kada je dobio pitanje koju bi "borbu snova" volio vidjeti: "Velasquez protiv Mighty Mouse Johnsona. Mislim da bi to bila zanimljiva borba. DJ bi bježao, i ne znam da li bi ga Cain uopće uspio pronaći. Johnson bi mu pet rundi trčkarao i bježao između nogu."

Cijelo druženje, koje je bilo vrlo zabavno i zanimljivo, pogledajte u priloženom videu, a posebno je zanimljiv izraz lica i ponašanje Browne nakon što je Rockholdu postavljeno pitanje za kojeg borca smatra da najviše zaslužuje napad na naslov, a još ga nije dobio. Tu reakciju pogledajte u videu na 34:39.

 

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI