Browne: Želim novi meč s Werdumom, može i Dos Santos! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.01.2015 09:07h Autor:

Screenshot

"Ne  znam što mi slijedi", priznao je jedan od "contendera" u teškoj UFC diviziji Travis Browne koji se nedavno vratio pobjedničkom ritmu i sada čeka sljedećeg protivnika. No, ipak ima neke preference…

"Volio bih se boriti Werdumom. Znam da će se boriti se Cainom. Ne želim nikome kvariti planove, tko ih već ima, ali volio bih se boriti s njim. On je na mojoj listi", kaže Browne i dodaje:

"Može biti bilo tko. Junior, bilo tko. Špekuliram kao i vi. Stvarno ne znam tko će biti moj sljedeći protivnik. Može biti Junior, bilo tko od tih momaka."

Upitan je li skinuo pritisak s ramena sada kada je pobijedio Brendana Schauba, Hapa odgovara:

"Pobjeđivati ili gubiti zna biti dosta zanimljivo u ovom sportu. Znate, izgubite dvije zaredom i to može biti to. Ja si sam stvaram pritisak, više od bilo kojeg meča ili organizacije. Kada nekoga nokautiram, ali nisam zadovoljan jer sam mislio da sam mogao bolje odraditi posao, onda sam ljut na sebe."

U ostatku video intervjua za MMAFighting američki borac se osvrnuo i na sugestiju Joea Rogana njegovom posljednjem protivniku Schaubu da se "ostavi ovog sporta"…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI