Brown izvrijeđao “Čudesnog dečka”: I ja bih natukao 100-0 score protiv nekih idiota (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.02.2012 07:09h Autor:

Stephen Thompson

Stephen Thompson je najavljen kao čudo od borca prije svog UFC debija. Ne samo da nije razočarao, nego je svoj prvi nastup na velikoj sceni odradio još bolje od očekivanog pobijedivši spektakularnim high kickom Dana Stittgena. U sljedećem dvoboju ga čeka ipak malo teži posao – meč protiv UFC i MMA veterana Matta Browna već na UFC-u 145 u Atlanti.

Brown sa cijelim svijetom ne dijeli impresioniranost Thompsonom, nego poručuje da se ne boji njegovog karatea.

“Ne znam kakav je u MMA-ju, meni se činilo da radi stari tradicionalni karate. A i u karateu,  s kim se borio? Navedite mi jedno veliko ime”, izjavio je Brown u razgovoru za MMAWeekly.

“Ja vam mogu navesti borce s kojima treniram i s kojima sam se borio. Nisam pretjerano zabrinut njegovom stojkom. Ja bih natukao 100-0 score protiv nekih idiota, no to nije moj stil. On je za mene isto sranje kao i svi ostali. Radi se samo o novoj borbi”, dodaje pomalo nepristojni Brown koji očito ne poštuje nevjerojatni 63-0 u dosdašnjoj karijeri ovog atipičnog američkog borca.

Ipak, Brown na koncu nevoljko priznaje da bi mogao imatati tek manjih problema s Thompsonom.

“Istina je da ima malo nebičan stil, nešto poput Machide…Opasan je devinitivno. No, vjerujem da će Muay Thai biti bolji od karatea u devet od deset slučajeva”, zaključuje Brown.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI