Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Brojeve će ponovno nositi Kahili Blundell: Da li je to najljepša UFC djevojka? (FOTO+VIDEO) | Fight Site

Brojeve će ponovno nositi Kahili Blundell: Da li je to najljepša UFC djevojka? (FOTO+VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.05.2015 13:40h Autor:

Kahili Blundell

UFC eventi u Australiji nerijetko znaju biti sjajni i s veseljem ih dočekujemo, a jedan od razloga nekima je i prekrasna Kahili Blundell, koji mnogi fanovi proglašavaju zapravo najljepšom UFC ring djevojkom.

Osim po atraktivnim borbama (prošli event je prvi u povijesti s prekidom u svih 12 borbi), australski UFC eventi imaju još jednu specifičnu crticu. To što na njima nerijetko, kao ring djevojka, radi Kahili Blundell, australski model.

Ova 33-godišnja (da, vjerovali ili ne, 33 su joj godine) djevojka po mnogima je proglašavana najljepšom UFC djevojkom, iako u globalu zapravo radi rijetko, u prosjeku oko samo jedan put godišnje, odnosno samo na australskim eventima. Za raziku od svoje australske kolegice Kristie J. Pearson, koja nerijetko radi i na europskim eventima.

Nama je žao što Kahili nemamo priliku gledati češće, a da li je uistinu najljepša UFC djevojka, naravno da ne možemo odgovoriti, budući da je ljepota u oku promatrača i svatko ima svoje vlastite favorite. Ono što možemo je uživati u njenoj ljepoti kroz ovaj video i fotografije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI