Brocku Lesnaru za manje od tri mjesece završava ugovor s WWE

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.01.2018 21:30h Autor:

Brock Lesnar

Dana White je prije nekoliko dana izjavio kako vjeruje da će Brock Lesnar ove godine nastupiti u UFC-u, a podaci koji se saznaju dovode do zaključka kako on svoj optimizam gradi na poslovnim činjenicama.

Jedan od portala koji se bave profesionalnim hrvanjem iznio je vrlo zanimljivu informaciju, nakon koje su neke stvari jasnije te sada znamo odakle Dani Whiteu optimizam oko povratka velike teškaške zvijezde, koja iz nekog razloga Amerikancima još uvijek nije dosadila.

“Ugovor Brocka Lesnara završava odmah nakon WrestleManie, no postoje neki dijelovi ugovora koji bi ga mogli zadržati u promociji do kolovoza. Lesnar bi tako trebao dozvolu Vincea McMahona da odradi borbu u UFC-u u tom periodu. Dana White je prošlog tjedna izjavio kako vjeruje da će se Lesnar ove godine boriti u oktogonu. McMahon je već dao dozvolu kada se Brock išao 2016. godine boriti protiv Marka Hunta”, glasi izjava novinara portala 411Mania. WrestleMania se ove godine održava 8. travnja.

Ipak, u slučaju Lesnara ne ovisi sve samo u ugovoru, nego i o njegovoj suspenziji. Naime, on je trebao biti suspendiran do prošlog ljeta, no u veljači prošle godine je objavio umirovljenje te je njegova suspenzija zamrznuta. Tako bi prvo trebao oglasiti povratak u UFC, prijaviti se na redovna USADA testiranja te pričekati da prođe pet mjeseci, koliko mu je još preostalo odraditi spomenute suspenzije.

Lesnar je u svojoj MMA karijeri odradio devet borbi u kojima je upisao pet pobjeda i tri poraza, dok je spomenuta borba protiv Hunta poništena, nakon Lesnarovog doping pada. Posljednju pobjedu ostvario je još 2010. protiv Shanea Carwina, no iz nekog razloga je još uvijek mamac za gledatelje i zbog toga ga UFC pod svaku cijenu želi još jednom vratiti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI