Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Brock Lesnar suspendiran na šest mjeseci – zbog krivolova! (VIDEO) | Fight Site

Brock Lesnar suspendiran na šest mjeseci – zbog krivolova! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.12.2011 08:30h Autor:

Brock Lesnar u lovu

Brock Lesnar je suspendiran. Ne radi se o kazni zbog zloupotrabe dopinga, nego o krivolovu zbog kojeg neće smjeti upražnjavati svoj omiljeni hobi sljedećih šest mjeseci.

Osim što je zaradio suspenziju, bivši UFC-ov prvak je dobio i čestitku na 1725 dolara koliko mora platiti u proračun kanadske države Alberte.

Što je zapravo Lesnar skrivio? Prema riječima lovočuvara, gorostas je odstrijelio jelena, no odlučio je sa sobom ponijeti samo glavu svog trofeja ostavivši trup. No to nije sve. UFC-ov borac nije propisno označio lovinu i nelegalno je posjedovao divlju životinju. Uz njega, kažnjen je i njegov vodič. Direktor Lovačkog društva u Alberti je objasnio kako nije etično ostaviti jestivo meso i da je razumljivo kako je Lesnar morao odgovarati za svoj postupak.

Danas se povodom incidenta javnosti obratio i sam Lesnar koji kaže da postoje olakotne okolnosti vezane uz njegov čin.

“U Alberti, Amerikanci ne mogu loviti bez licenciranog vodiča. On je s vama kako bi se pobrinuo da se držite svih potrebnih pravila. Prije lova sam kupio dozvolu da odstrijelim dva jelena. Prvog dana sam odstrijelio košutu, a drugog dana jelena. Video tog lova se može vidjeti na interentu već više od godinu dana. Problem je riješen i ja sam danas platio kaznu. Ovakve stvari se događaju konstantno lovcima. Želio bih se zahvaliti kanadskim vlastima koje su reagirale vrlo korektno kod riješavanja ovog nesporazuma. Volim Kanadu i ne mogu dočekati novi lov u Alberti”, objasnio je Lesnar i zaključio:

“Vjerovao sam svom vodiču. On je profesionalac i razumljivo je da će vas usmjeriti na pravi način. Drago mi je da je ovo sada iza mene i da se mogu fokusirati na borbu protiv Overeema.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI