Brock Lesnar se vraća? Više izvora otkrilo kako se prijavio za USADA testiranje

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.07.2017 19:23h Autor:

Brock Lesnar

Čini se kako UFC još jednom potajno pokušava vratiti Brocka Lesnara u svoje redove. Bivši teškaški prvak viđen je u službenim prostorijama promocije, a više izvora je otkrilo kako se prijavio na redovna USADA testiranja.

Kada pročitate kako bi se Brock Lesnar još jednom mogao vratiti u UFC, jasno vam je kako je (novim) vlasnicima promocije voda došla do grla. U godinu dana, otkako su UFC kupili od braće Fertitta, ekipa iz WMA-IMG nikako ne može biti zadovoljna onime što su do sada postigli. Uostalom, o tome smo nedavno i pisali.

Event koji planiraju za Madison Square Garden u studenom bi trebao biti event koji će prodati veliki broj PPV-a i napraviti pravi “boom” na MMA sceni, no trenutna situacija baš i ne obećava imena koja bi mogla postići ono što je napravio prošlogodišnji UFC 205, održan na istom mjestu. Zbog toga ne treba čuditi ukoliko UFC namjerava još jednom reaktivirati svoju bivši superzvijezdu i prvog borca koji je prodao milijun prijenosa.

Neki izvori prenijeli su vijest kako je Lesnar, tijekom International Fight Weeka, zajedno sa svojim menadžerom posjetio prostorije uprave UFC-a te se tamo zadržao neko vrijeme. Isti izvori govore kako je njegov povratak u oktogon već sada gotovo riješena stvar. Naravno, u pitanju bi bio upravo spomenuti event u Madison Square Gardenu, a dvoranu je UFC bookirao za 4. studenog.

Također, više izvora otkriva da se Lesnar prijavio u “USADA Testing Pool”, odnosno da je time postao aktivan borac, koji je podložan redovnim testiranjima te antidopinške organizacije. Njihova pravila nalažu da se borac povratnik mora tri mjeseca testirati prije svoje borbe, a za Lesnara je prošli puta učinjena iznimka. To je bila velika greška, budući da je on kraju pao na testu odrađenom prije borbe te je zaradio godinu dana suspenzije. Ta je suspenzija ovih dana istekla.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI