Brock Lesnar potpisao novi ugovor s WWE!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.04.2018 18:17h Autor:

Brock Lesnar

Iz WWE je došla vijest kako je Brock Lesnar potpisao novi ugovor s tom hrvačkom promocijom te ostaje njihov član. To se zapravo i očekivalo nakon njegove pobjede na Wrestlemaniji ovog vikenda.

Nakon što je Dana White više puta rekao kako je realnost da će se Brock Lesnar vratiti u UFC odmah po isteku WWE ugovora, a od Brockovih menadžera su dolazile informacije kako on svoju karijeru namjerava završiti kao UFC borac, očekivalo se da će Lesnar doživjeti poraz na Wrestlemaniji 34, čime bi se povukao iz promocije uz istek ugovora. No, Lesnar je pobijedio Romana Reignsa, za kojeg se očekivalo kako će biti njegova prava zamjena i mnogi ga nazivaju njegovim nasljednikom.

Budući da je došlo do spomenute pobjede Lesnara, čini se kako je sve što se događalo oko Brocka bio spin, da bi se sve više fanova iznenadilo njegovom pobjedom, odnosno fanova koji su očekivali pobjedu Reignsa. Teško je zaključiti je li Dana White također znao za to ili je on samo upao u igru Lesnara, WWE-a i njegovih predstavnika. No, čini se kako od povratka Brocka Lesnara u UFC, barem kakav se najavljivao, neće biti ništa.

Naime, WWE je obavijestio kako su potpisali novi ugovor sa svojom zvijezdom, što bi značilo da Lesnar može nastupiti u UFC-u jedino ako to dozvoli promocija s kojom je poslovno vezan. Takav slučaj bio je na UFC 200 eventu, gdje je Lesnar nastupio protiv Marka Hunta, no WWE i UFC su više puta izjavili kako ne bi bili zainteresirani za ponovnu suradnju na taj način. Biti će zanimljivo vidjeti kakav će biti komentar UFC vodstva na ovu vijest.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI