Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Brock Lesnar još uvijek nije platio 250 tisuća dolara kazne za prošli doping pad | Fight Site

Brock Lesnar još uvijek nije platio 250 tisuća dolara kazne za prošli doping pad

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.01.2019 10:58h Autor:

Lesnar i White (screenshot)

U javnost je izašao još jedan problem oko potencijalnom povratka Brocka Lesnara u UFC-ov kavez. Naime, bivši teškaški prvak još uvijek nije platio kaznu atletskoj komisiji, koja mu je određena nakon prošlog doping pada.

Daniel Cormier i UFC još uvijek su na čekanju razrješenje situacija oko suspenzije Brocka Lesnara i njegovog potencijalnog povratka. Poznato je kako se on nalazi unutar USADA testiranja, no nije ta agencija jedina koja Lesnara mora licencirati za potencijalni novi MMA nastup. Gorostasni teškaš još uvijek ima dug i prema atletskoj komisiji Nevade.

Naravno, nakon doping pada koji mu se dogodio poslije UFC 200 eventa u srpnju 2016. godine, za nastup na kojem je dobio poseban ustupak komisije, Lesnaru je određena vremenska suspenzija, ali i novčana kazna u iznosu od 250 tisuća dolara. Prema informacijama bliskim atletskoj komisiji, Lesnar tu kaznu još uvijek nije platio, a preko suda ga lovi i njegov protivnik s istog eventa, Mark Hunt, koji se također još uvijek nada nekoj novčanoj kompenzaciji za borbu protiv dopingiranog protivnika.

Naravno da četvrtina milijuna dolara za Lesnara nije velik novac, posebno ako znamo koliko bi zaradio jednom UFC borbom, no čini se kako njemu ova suspenzije ne predstavlja nikakav problem. Čak vjerujemo da bi, ukoliko bi Lesnara uspjeli dobiti nazad, tu svotu drage volje platili iz UFC-a. No, stvar je principa i stava Lesnara prema MMA karijeri te prema činjenici da je bio dopingiran.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI