Brock Lesnar: Bolest me zakinula!

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.10.2015 09:54h Autor:

Brock Lesnar

Ove godine se već spekuliralo o mogućem povratku Brock Lensnara u UFC budući da mu istječe ugovor s WWE organizacijom. Lesnar se nije borio u kavezu još od 2011. kad ga je teško prebio Alistair Overeem.

Lesnarova UFC karijera mogla je biti jedna od najuspješnijih u povijesti, ali zbog više faktora ovaj supernadareni sportaš nikada nije ostvario svoj maksimalni potencijal. Osim što je ušao u svijet slobodne borbe relativno kasno, Lesnar je pretrpio tešku bolest koja mu je promjenila tijek karijere, ali ga je skoro koštala i života.

U razgovoru sa svojim kolegom "Stone Cold" Steveom Austinom na njegovom podcastu Lesnar se osvrnuo na zloglasni divertikulitis i na to kako je ta bolest utjecala na njegovu karijeru.

"Mislim da me divertikulitis zakinuo. Zakinulo me to što sam bio bolestan. Osjećao sam se dobro i za to mi je bilo potrebno nekoliko godina. Doma sam, vježbam, život je dobar, sve štima, istječe mi ugovor s WWE-om, bilo je odlično ali nešto nedostaje. Bio sam otvoren s njima i rekao im da razmišljam o povratku u kavez. Počeo sam s pripremama i htio sam se testirati da vidim kako stojim, ne fizički već mentalno. Htio sam vidjeti koje su mentalne promjene potrebne. Ako ti glava nije na mjestu, oktogon je zadnje mjesto gdje želiš biti. Bila je to nepravda prema meni. Ja do danas ne znam da li bi bio kečer da se nisam razbolio. Možda ne bih bio ovdje, možda bih se još uvijek borio", rekao je Lesnar.

Lesnaru je 38 godina i možda se čini da je sada već kasno za povratak u kavez, no s obzirom da je teška divizija puna starih veterana koji se dobro drže, Brock možda i ima šansu ostvariti pozitivne rezultate čak i u ovoj fazi karijere.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI