Britanci bijesni: Bez UFC turnira u 2011.

UFC 06.06.2011 17:25h Autor:

UFC logo

V. Britanija je strateški važno područje za UFC, no očito je kako stvari u toj zemlji ne idu glatko kako se očekivalo.

Britanski mediji i MMA fanovi su bijesni na glavnog čovjeka UFC-a u toj zemlji, Marshalla Zelaznika. Predsjednik američke organizacije za Veliku Britaniju je, naime, prošle godine najavljivao nekoliko velikih evenata na Otoku, a kako sada stvari stoje, moglo bi se dogoditi da Britanci ostanu bez ičega u 2011.. Prema njegovim najnovijim postovima na Facebooku, lako je zaključiti da stvari i ne idu kako je planirano.

“Teško je naći termine koji odgovaraju TV kućama. U Velikoj Britaniji takva stvar se teško dogovara i mjesecima unaprijed. Radimo zaista naporno da bi došli do konkretnijih rezultata”, napisao je Zelaznik koji je još donedavno tvrdio kako će UFC sigurno organizirati event u listopadu, a vjerojatno još dva manja u drugim terminima.

Sada je pak jasno da od toga svega neće biti ništa jer glavne Britanske zvijezde poput Michaela Bispinga, Paula Taylora i Dana Hardyja, u tim terminima već imaju dogovorene borbe u SAD-u. Zelaznik nije bio spreman komentirati takve teorije i za sada izbjegava bijesne novinare…

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI