Brian Stann: Yoel Romero će iskoristiti svaki mogući prljavi potez da bi došao do pobjede

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.04.2017 13:22h Autor:

Yoel Romero

Bivši UFC-ov borac, a sada komentator, Brian Stann, nije fan Yoela Romera i smatra kako je Kubanac borac koji će pokušati napraviti sve da bi došao do pobjede, pa čak i prekršiti apsolutno svako nepisano pravilo fair playa.

Yoel Romero svakako je prvi kandidat za idući napad na titulu prvaka srednje kategorije, a da nije došlo do povratka Georgesa St-Pierrea, vjerojatno bi se već pripremao za nju. Ipak, kubanski borac ima jako puno onih koji smatraju da on svojim ponašanjem u borbama nije zaslužio takvu priliku, a jedan od njih je i Brian Stann, koji je prokomentirao Romerov stil:

“Taj tip će učiniti sve da bi pobijedio u borbi. Kada kažem sve, mislim na uistinu sve. Izbjegavati i kršiti pravila, apsolutno sve. Moje mišljenje je da se to nekako mora spriječiti. Na meni i ljudima iz medija je da proširimo taj glas, da ga i on razumije. Yoel, vidimo što radiš, vidimo što tvoj kut radi. Komisije bi također to trebale vidjeti, pogledati na filmu i nekim ljudima zabraniti da ti i dalje budu u kutu ako nastave isto.

Moraš odgovoriti na zvono i ustati sa stolice, bez obzira koliko si umoran. Vidjeli smo taj trik već puno puta. Također, moraš prestati hvatati se prstima za ogradu, ali tu su bitan faktor i suci koji za to moraju oduzeti bod. Mora se na to više paziti, jer smo to počeli viđati u svakoj Yoelovoj borbi. Također, što je jako bitno, te sve stvari loše djeluje na njegovu ostavštinu.”

Osim toga, Romero je poznat kao borac poznat po velikim preokretima. U početku svoje UFC karijere je upisao pobjede nad Rony Markesom i Derekom Brunsonom nokautima u trećoj rundi, gdje je vjerojatno gubio nakon dvije runde, a slično se dogodilo i na UFC 205 protiv Chrisa Weidmana. Protiv Tima Kennedya je jedna dočekao kraj druge runde, da bi se onda dogodila ona poznata situacija sa stolicom. A što reći za borbu protiv Jacarea Souze, za koju veliki broj fanova smatra da ju je izgubio? Naravno da je Yoel Romero kvalitetan borac, ali je činjenica kako je, uz sve nekorektne poteze, do sada imao i jako puno sreće.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI