Brian Stann se vraća, ali ne u UFC, nego u PFL!

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.05.2018 11:07h Autor:

Screenshot

Legendarni bivši UFC borac Brian Stann je 2017. odlučio napustiti UFC i komentatorski posao te posao analitičara, koje je do tada sjajno obavljao u elitnoj promociji. Stann je to učinio radi nekih drugih poslovnih prilika koje je odlučio prihvatiti, a zbog kojih su mu stalna putovanja koja podrazumijeva posao u UFC-u, jednostavno postala nemoguća.

No, manje od godinu dana nakon napuštanja MMA biznisa, Stann se vraća. I to u novonastali PFL ili “Professional Fighters League” Rayja Sefe. Bivši UFC borac će tamo obavljati posao člana “Odbora za borce, natjecanje i pravila”.

PFL je u petak objavio priopćenje u kojem obavještavlja javnost kako će Stann “imati vrlo bitnu lidersku ulogu u tom tijelu, a da je ideja razvitak procedura koje bi razvile dodatnu brigu za sigurnost boraca, koje bi poboljšale pravila natjecanja i brinule se za dolično ponašanje boraca.”

I Stann je zadovoljan što se vraća u MMA biznis…

“Uzbuđen sam što ću biti dio PFL-a i njihove vizije da donesu novi format i novu platformu u profesionalni MMA. Znam iz prve ruke koliko discipline, vremena i profesionalizma je potrebno da bi netko postao MMA borac i drago mi je da ću pridonijeti tome da borci dodatno povećaju svoje kvalitete i mogućnosti”, rekao je Stann povodom potpisa ugovora.

Prva sezona PFL lige kreće već u četvrtak 7. lipnja u New Yorku. Priredbu predvodi meč između Jakea Shieldsa i Raya Coopera. U istom natjecanju ćemo pratiti i donedavnog UFC-ovca Srbina Bojana Veličkovića. Pobjedniku turnira u svakoj kategoriji će pripasti milijun dolara.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI