Brian Stann: Ronda treba prebiti nekog drugog prije revanša s Holm

UFC 24.11.2015 12:07h Autor:

Ronda Rousey

Ronda Rousey je unatoč teškom porazu na UFC 193 priredbi i dalje favorit u slučaju revanša s novom prvakinjom Holly Holm. No, UFC veteran i komentator Brian Stann misli kako bi Rousey trebala odraditi jedan meč zagrijavanja i vratiti samopouzdanje prije nego što se ponovno suoči sa svojom krvnicom.

Stann je u emisiji MMA Hour objasnio zašto Rousey treba poduzeti taj dodatni korak ako planira ponovno postati prvakinja.

"Po mom mišljenju, da, bilo bi bolje za nju(da odradi još jednu borbu prije revanša). U najvećim borbama karijere želiš nastupati kad uhvatiš ritam i imaš samopouzdanja, kad imaš dobru podršku i kad ste vi i vaši treneri u tom pravom trenutku. Holly je bila upravo u tom trenutku. Ima veliku i snažnu obitelj oko sebe, čitavu zajednicu u Albuquerqueju, trenersko osoblje i timske kolege fokusirane na nju. Rondin život je nešto kompliciraniji budući da je najveća zvijezda koju smo ikad vidjeli u sportu i to je teško.

Iako financijski to nije najbolji potez i nije ono što organizacija želi, ali da sam ja njen trener, ja bih to tražio(još jednu borbu). Htio bih da poradi na nekim stvarima i malo više se pripremi za ono što ljudi smatraju da je može poraziti i ušao bih u tu borbu gladan i usredotočen. Da sam joj trener, htio bih da radije nekog prebije i onda se bori s Holly puna samopouzdanja", rekao je Stann.

Rousey se definitivno neće vratiti u kavez tako brzo. Odmah nakon poraza je najavila pauzu, a čeka ju i snimanje filma početkom iduće godine. U međuvremenu, prva izazivačica bantam divizije Miesha Tate već baca oko na novu prvakinju i smatra se logičnim izborom za iduću protivnicu Holm.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI