Brian Stann odlazi s FOX-a i neće više komentirati UFC mečeve

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.08.2017 09:04h Autor:

Brian Stann i Daniel Cormier

Bivši UFC borac, a posljednjih godina vrlo popularni TV analitičar za vrijeme prijenosa UFC evenata, Brian Stann, je odlučio napustiti posao na FOX televiziji i krenuti dalje u neke druge vode. Te vode su ga odvele u tvrtku koja se bavi prodajom nekretnina gdje mu je ponuđeno visoko mjesto, a kako bi se što bolje pripremio za novi posao, Stann će ovu jesen upisati MBA.

Na svom Instagram profilu se oprostio od fanova i zahvalio UFC-u i FOX-u na pruženoj prilici.

“Ovim putem najavljujem da više neću komentirati UFC borbe. Ponuđeno mi je nevjerojatno vodeće mjesto u brzo rastećoj firi za prodaju nekretnina i uskoro ću ove jeseni krenuti na MBA. Hvala svima na svim ovim godinama potpore, a posebno se zahvaljujem borcima i trenerima koje duboko volim. I dalje ću biti veliki MMA fan i pohodit ću velik broj evenata. Hvala svima iz FOX-a i Zuffe koji su mi pomogli toliko puno na ovom putovanju. Jon Anik, ti si mi brat i to se nikada neće promijeniti, ne mogu ti reći koliko mi je bitno naše prijateljstvo. Hvala mojoj supruzi Teressi koja je morala proći toliko toga sa mnom. Od rata, preko borbi, a sada ove tranzicije. Volit ću te zauvijek i mnogo hvala ti. Putovao sam 26 vikenda prošle godine u trenutku kada sam osim ovog radio još jedan posao. Taj dio tranzicije je gotov i sada jedva čekam dokazati se novoj kompaniji na novom poslu. Nadam se da ću pokazati kakve kvalitete ima veteran rata i bivši borac. Hvala svima”, napisao je popularni Stann.

Ovaj UFC veteran je postao popularan među fanovima, ne samo radi uvijek poštenog pristupa komentiranju mečeva, nego i radi dubine svoje analitike koju javno iznosio. Stann je bez sumnje veliki stručnjak koji je znao prepoznati i najsitnije detalje u mečevima te ih je na pravi način, vrlo elokventno, prenosio gledateljima. UFC karijeru je završio s 12 pobjeda i 6 poraza, a ranije je bio osvajač titule u WEC promociji. Kao pripadnik američke vojske je zaslužio Silver Star orden.

I am announcing my departure from calling fights w/ the UFC. I have been offered an amazing leadership role with a fast growing Real Estate Firm and will be attending Northwestern (Kellogg) for my executive MBA this fall. Thank you to everyone for years of support, especially the athletes and coaches whom I love deeply. I will continue to be a huge MMA supporter and attend many events. Thank you to everyone from FOX and Zuffa who helped me so much in this journey. @jon_anik you are my brother and that will never change, and I cannot tell you how important your friendship has been to me. My wife @teressa_stann who has endured so much and supported me through war, fighting, and now this transition, I love forever and thank you so much. This move is to focus more on my family. I traveled 26 weekends last year for work while also working a full time job. Transition and change are a part of life and I am really excited to prove my worth to my new company and hopefully showcase the diverse skills military veterans and mixed martial artists possess. Thank you all. – Brian

A post shared by Brian Stann (@brianstann) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI