Brian Stann: Ne dirajte mi Grega Jacksona!

UFC 14.09.2012 11:15h Autor:

Brian Stann

Brian Stann bori se ovog vikenda u Torontu, no glavna tema u razgovoru s novinarom jednog portala ipak je bio loš odnos medija i javnosti prema njegovom treneru Gregu Jacksonu.

Glavni trener Jona Jonesa, Greg Jackson, proteklih je tjedana meta napada sa svih strana. Gotovo nitko nije stao u njegovu obranu, optužuje ga se da je on kriv što nismo imali priliku gledati meč Jones VS Sonnen, ali ni UFC 151 općenito. Malo tko je stao u njegovu obranu, pa je zato to ovog tjedna javno učinio njegov borac Brian Stann.

"Kad sam započeo MMA karijeru bio sam praktički samouk. Znao sam da nisam na razini na koju mogu doći, ali nisam ni slutio koliko daleko mogu dogurati dok nisam počeo trenirati kod Grega Jacksona i Mikea Winkeljohna. Jackson ima lošu reputaciju kao nijedan drugi trener. Kada borac American Kickboxing Academyja odradi loš meč ne možete čuti da se krivi njegove trenere, isto tako ni kad je u pitanju Team Quest, Xtreme Couture Gym…"

"To se događa samo u njegovom slučaju. Napada ga se ako borac odradi loš meč, a kada bude dobar onda nitko ništa ne spominje", rekao je Stann.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI