Brian Stann: Jones će ponovno izgraditi svoju reputaciju

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.01.2015 14:26h Autor:

Brian Stann

Novonastalu situacija s Jonom Jonesom prokomentirao je i Brian Stann, bivši UFC borac, trenutno zaposlen kao komentar Fox Sportsa te i samog UFC-a. On vjeruje kako će Jones uspješno reizgraditi svoju reputaciju.

"Glavni prioritet u ovoj situaciji je da Jon treba dobiti svu potrebno pomoć, a siguran sam kako je to i prvi prioritet same UFC organizacije. Drago mi je da se već prijavio u kliniku. On je čovjek koji ima tri prekrasne kćeri i divnu zaručnicu koju sam imao priliku upoznati i drago mi je da je i zbog njih napravio taj potez, odmah nakon što je za ružna vijest objavljena", rekao je Stann za MMAFighting.

Nakon toga je Stann pokušao prokomentirati sam kokain i njegov učinak, odnosno zašto ovaj pad nema veze sa sportskim aspektima:

"Kao analitičar moram priznati da ne vidim neke pozitivne utjecaje koje kokain može donijeti borcu. Očito je da ništa nije uzeo prije borbe. Ovo je greška koja će utjecati na njegov imidž i reputaciju te na puno drugih stvari kojima se bavi izvan toga. On je ipak brand i sigurno će biti posljedica. No, on je snažna osoba i vjerujem kako će kroz ovo sve uspješno proći."

Na kraju je Jonesa usporedio s jednom od najbitnijih osoba prošlog stoljeća: "Ovo je zemlja gdje je jedan od najpoznatijih i najbolje plaćenih govornika Bill Clinton, a on se izdigao iz puno gorih stvari nego što je jedan pozitivan test na narkotike. Uvjeren sam da je Jon jednako jaka osoba i da će sve riješiti i ponovno izgraditi svoju reputaciju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI