Brian Ortega: Doktor je dobro postupio jer ja sam bio spreman umrijeti unutra

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.12.2018 10:48h Autor:

Ortega vs. Holloway

Brian Ortega javio se po prvi put nakon poraza od Maxa Hollowaya te je otkrio kako smatra da je liječnik dobro postupio po pitanju prekida, iako je on bio spreman ući u petu rundu i boriti se do izmaka snaga.

Dugo nismo u MMA kavezu vidjeli batine poput onih kakve je Brian Ortega dobio u borbi protiv Maxa Hollowaya. Ipak, to ga nije sprečavalo u naumu da se do kraja kreće prema naprijed i traži svoju priliku za potez kojim bi došao do pobjede. Nakon što u četiri runde u tome nije uspio, tijekom kojih je primio oko 400 udaraca, Ortega se nadao to pokušati napraviti u petoj. No, ulazak u nju zabranio mu je liječnik, koji je procijenio kako nije u stanju nastaviti borbu.

Došlo je tu do raznih komentara. Neki smatraju kako se, nakon svega, Ortegi trebala dati ta prilika, dok su drugi oni koji smatraju kako je borba trebala biti prekinuta već ranije, odnosno da ju je trebao prekinuti Ortegin kut. Na kraju smo ipak dobili i razmišljanje o toj situaciji od strane samog borca.

“Liječnik je prekinuo borbu i ja se slažem s njegovom odlukom. Slomljeni nos i slomljeni palac, a bio sam spreman umrijeti unutra. Ova noć bila je Maxova noć, no ja ću se vratiti”, napisao je Ortega na Instagramu, uz fotografiju kakvu mu sigurno nije bilo lako podijeliti.

Ortega je već više puta ranije uspio preokrenuti borbu koju je gubio, no Holloway mu to nije dozvolio. Tako je T-City, nakon 14 pobjeda , doživio svoj prvi poraz u profesionalnoj MMA karijeri. Ovako mladom borcu bi to prije svega trebalo poslužiti kao lekcija. Tko zna, možda ovo nije posljednji put da smo Hollowaya i Ortegu gledati u međusobnoj borbi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI