Brenneman dobio novu šansu u UFC-u

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.01.2014 14:07h Autor:

Povratak Brennemana

Nakon što mu je prije šesnaest mjeseci otkazan ugovor Charlie Brenneman se vraća u najjaču svjetsku MMA organizaciju, u Ultimate Fighting Championship (UFC).

Brenneman je svoju UFC karijeru započeo 2010., ali nakon tri poraza u četiri nastupa ugovor mu je otkazan. Međutim, šesnaest mjeseci kasnije dobit će novu priliku i to na UFC Fight Night 35 koji će se održati 15. siječnja. Njegov će protivnik biti Beneil Dariush koji ima učinak od šest pobjeda u isto toliko nastupa profesionalne karijere. U posljednjoj borbi, održanoj u svibnju prošle godine, nokautom je svladao Jasona Meadersa.

Za to vrijeme Brenneman je nastupao na manjim natjecanjima gdje je ubilježio četiri pobjede. Nova prilika za dokazivanje stiže 15. siječnja. Naime, Dariush se tada trebao boriti protiv Jasona Higha, ali je ovaj morao otkazati nastup zbog upale slijepog crijeva te je završio na operaciji. Dariush je ime novog protivnika objavio na svojoj službenoj Facebook stranici. Doduše, UFC službeno još nije potvrdio tu informaciju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI