Brendon Vera: Thiago Silva je jedno govno!

UFC 20.10.2011 10:41h Autor:

Brendon Vera

Sjeća li se uopće netko Brandona Vere, nekoć najpotentnijeg UFC-ovog teškaša za kojeg se prije nekoliko godina mislilo da će biti vladar ove prestižne kategorije?

Nakon teškog poraza 1. siječnja ove godine od Thiaga Silve, Vera je dobio otkaz u američkoj promociji. No, kada je otkriveno da je Brazilac pokušao lažirati svoj uzorak urina koji je bio podvrgnut doping testu, rezultat dvoboja protiv Vere je promijenjen u NC, a on je vraćen na svoj posao.

Na UFC-u 137 u Las Vegasu, napokon ćemo vidjeti Veru u akciji. Protivnik mu je Eliot Marshall, a eventualni poraz bi sigurno značio i konačni kraj u UFC-u. Treću šansu “The Truth” neće dobiti.

“Osjećao sam se kao da sam varao svoju curu u srednjoj školi iako sam znao da je savršena za mene. Prekiula je i znao sam da je više nikada neću vratiti. Osjećao sam se točno tako”, izjavio je Vera o odnosu s UFC-om.

Upitan o borbi protiv Silve u kojoj je bio jednostavno uništen, Vera odgovara:

“Čitav meč sam se pitao: Što se dovraga događa? Što je ovo? Treniram s Philom Davisom, Travisom Browneom, braćom Nogueira, Juniorom dos Santosom…Treniram protiv vrlo snažnih momaka i nitko me tako nije uspio dominirati.”

Vera je razočaran postupcima svog protivnika.

“U kavezu je slavio, no sada kada svi znao da je bio steroidni majmun, smatram ga govnetom. Siguran sam da je jedno govno”, zaključuje Vera.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI