Brendan Schaub završio s UFC-om: “Koga god mi ponudili, ne bih se sada vratio”

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.10.2015 16:13h Autor:

Brendan Schaub

Brendan Schaub poručio je da se ne misli vraćati u UFC nakon što je još prije godinu dana upisao posljednji poraz, a zatim odbio potpisati ugovor s novom glavnim sponzorom Reebokom.

"Želim li još jednog sponzora? Jebeno da, čovječe. Ali to nema smisla. Ne vidim sebe u jebenoj Reebok opremi kako hodam oktogonom. Ne mogu se zamisliti tako, kao: gledajte me, vrijedim 10 tisuća dolara. Imam ja drugih opcija", poručio je u petak Schaub, koji je ranije priznao da je od sponzora znao zaraditi i 100 000 dolara po nastupu. Reebok, prema novom ugovoru s UFC-om, borcima nosi 10 tisuća dolara po nastupu.

"Ljudi misle da mrzim UFC, ali ja njemu dugujem sve. Uvijek ću mu biti dužan. Nemam problem ni sa Danom Whiteom. Da me sada nazove i kaže da treba pomoć ili da prestanem srati po Reeboku, rekao bih mu – OK, rješeno! Uvijek ću podržavati UFC, ali sada se trebam udaljiti i usredotočiti se na zabavljački posao u koji sam ušao i dobro mi ide", dodao je Schaub koji se posljednjih mjeseci posvetio poslu voditelja na Fox Sportu.

Bivši igrač američkog nogometa u UFC-u je imao skor 6-5, ali i pobjede protiv uglednih imena poput Mirka Filipovića i Gabriela Gonzage. Posljednje dvije borbe gubio je od Andreija Arlovskog i Travisa Brownea.

"Tko zna što će biti u budućnosti, ali sada nema šanse da pauziram sve ovo i vratim se borbama. Koga god mi ponuditi, ne bih se sada vratio. Udaljavam se od ove igre. Neće biti Schauba u Reeboku. Neću se boriti tako skoro", rekao je Schaub.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI