Brendan Schaub: Nikad nisam bio slabije plaćen, zbog Reeboka sam ostao bez šest sponzora

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.12.2014 21:50h Autor:

Brendan Schaub

Jedan od onih koji nisu zadovoljni ugovorom između UFC-a i Reeboka je Brendan Schaub. Ovaj teškaš kaže kako je zbog Reeboka ostao bez šest sponzora i da nikad u karijeri nije bio slabije plaćen, nego za prethodnu borbu.

Ne zna se puno o ugovoru UFC-a i Reeboka te kako će to utjecati na sport i borce, no jedan od prvih koji je posljedice osjetio "na svojoj koži" je Brendan Schaub. "Ne znam dovoljno o tom ugovoru, no već za ovu borbu sam ostao bez šest sponzora. Rekli su mi kako je početak ugovora s Reebokom blizu i da oni ne vide svoju budućnost u ovome", rekao je UFC-ov teškaš.

Kaže kako se to poprilično osjetilo na njegovoj zaradi: "U mojoj karijeri, odnosno u 13 dosadašnjih borbi, nikad nisam zaradio manje sponzorskog novca, nevjerojatno! Ne kažem da je ovaj ugovor loš, vjerujem da će borci iz samog vrha još više zarađivati, isto tako pomoći će novim i manje poznatim borcima, koji su teško nalazili sponzore, no za nas, koji smo u sredini, ovo nije dobar ugovor."

Ugovor UFC-a i Reeboka počinje se poštivati 1. srpnja iduće godine, a nije poznato kad će se znati svi detalji. Većina boraca izjavljuje kako još ne zna hoće li to imati pozitivnog ili negativnog utjecaja na njihova primanja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI