Brazilski UFC 237 dobio nekoliko novih borbi

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.03.2019 12:33h Autor:

Francisco Trinaldo

UFC 237 dobio je nove tri borbe na svoj raspored. Priredbi koju predvode Rose Namajunas i Jessica Andrade dodani su okršaji Warlleya Alvesa protiv Sergia Moraesa, Francisa Trinalda protiv Diega Ferreire i Thiaga Moisesa protiv Kurta Holobaugha.

Prvi ovogodišnji brazilski PPV event s ovim je vjerojatno kompletiran jer je došlo do 13 najavljenih borbi. Nedavno je izašao službeni poster, koji je otkrio kako će Rose Namajunas i Jessica Andrade biti glavna borba dok će prije njih svoje nastupe odraditi Jose Aldo i Anderson Silva. Sad su dodane još tri borbe kojima bi se program trebao kompletirati.

U velter kategoriji susresti će se Warlley Alves (12-3, 6-3 UFC) i Sergio Moraes (14-4-1, 8-3-1 UFC). Alves je svojevremeno kotirao za najvećeg brazilskog talenta u UFC-u, ima vrijednu pobjedu gušenjem protiv Colbya Covingtona, ali i poraz iz posljednje borbe kad je bolji od njega bio James Krause. Moraes je bivši višestruki BJJ prvak svijeta koji također iz posljednje borbe nosi poraz. Dogodilo se to prije tri tjedna, kad je bolji od njega bio Anthony Rocco Martin.

U lakoj kategoriji vidjet ćemo možda još i zanimljiviju borbu. 40-godišnji Francisco Trinaldo (23-6, 13-5 UFC) još uvijek nije rekao svoju posljednju, što je potvrdio atraktivnom pobjedom nad Evanom Dunhamom. On će odraditi svoju već 15. UFC borbu u Brazilu, a za protivnika ima sunarodnjaka Carlosa Diega Ferreiru (15-2, 6-2 UFC). U pitanju je borac s četiri pobjede u nizu, gdje posljednja datira na veljaču ove godine. Tada je savladao Rustama Khabilova prekinuvši njegov niz od šest uzastopnih pobjeda.

Posljednja najavljena borba ona je između Thiaga Moisesa (11-3, 0-1 UFC) i Kurta Holobaugha (17-6, 0-2 UFC). U pitanju su dva produkta Dana White’s Tuesday Night Contendera, no u Octagonu do sada nisu zadovoljili i obojici će to biti posljednja prilika.

Priredba se održava 11. svibnja u Rio De Janeiru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI