Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Brazilski udarač prvi je UFC protivnik Aleksandra Rakića | Fight Site

Brazilski udarač prvi je UFC protivnik Aleksandra Rakića

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.06.2017 19:19h Autor:

Aleksandar Rakić (FFC)

Aleksandar Rakić saznao je vrijeme i mjesto, ali i ime protivnika, za svoju UFC debi borbu. Biti će to 2. rujna u Rotterdamu, a protivnik mu je opasni brazilski udarač Francimar Barroso.

Rakić je do UFC-a došao zahvaljujući sjajnim nastupima po Europi, između ostalog i u FFC-u, gdje je ostvario osam pobjeda te doživio tek jedan poraz. Ovaj austrijsko-srpski borac je tako očekivao poziv iz UFC-a, ponajviše iz razloga jer nastupa u poluteškoj kategoriji, kojoj neizmjerno nedostaje talenta. Poziv je došao, a sada se zna kada će se i boriti.

Za svoj prvi nastup neće morati van Europe, nego samo do Rotterdama  gdje će biti dio UFC Fight Night 115 eventa kojeg predvodi duel teške kategorije između Stefana Struvea i Aleksandra Volkova. Datum je 2. rujna, a event se održava u dvorani Ahoy.

Barroso je inače vlasnik UFC skora 4-2, a među pobjeda mu je i ona nad Elvisom Mutapčićem. Riječ je o vrlo čvrstom i strpljivom stand up borcu, koji pametno drži distancu i većinom skuplja bodove te je tako sve svoje pobjede u promociji ostvario sudačkom odlukom, a najveće ime koje je savladao je pokojni Ryan Jimmo. Među porazima ima jednu podijeljenu odluku, ali i poraz prekidom od Nikite Krylova.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI