Brazilski borci jedinstveni u podršci Aldu: Ti si naš prvak!

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.12.2015 10:03h Autor:

Jose Aldo

Nakon 10 godina Jose Aldo doživio je poraz i nakon samo 13 sekundi borbe ostao bez naslova prvaka, ali brazilski borci jedinstveni su u podršci bivšem prvaku koju su iskazali preko društvenih mreža.

Conor McGregor skinuo je s trona UFC-ove pero kategorije Jose Alda, ali brazilski borci prožili su podršku sada bivšem prvaku te su uvjereni kako će se vratiti.

Anderson Silva:

“Upravo sam vidio rezultat tvoje borbe. No, za one koji te vole ništa se nije promijenilo. Drži glavu uspravno i nastavi dalje. Bit će onih koji će govoriti ružne stvari, ali to je tako i ne možeš svima udovoljiti. Svi kod kuće i dalje navijamo za tebe.”

Pedro Rizzo:

Jose Aldo je sa 16 godina ušao u dvoranu, postao je svjetski jiu-jitsu prvak, 10 godina bio je neporažen, postao je UFC prvak, ima MMA omjer 25-2. Uvijek svima govorim kad se bore da uđu i daju sve od sebe kako kasnije ne bi za nečim žalili, bolje je pasti u borbi nego kasnije razmišljati da si mogao dati više. Ovaj sport nije za svakog. S pobjedom proživljavamo najbolje dane života, a s porazom one najgore. Ti si moj najveći sportski ponos.”

Fabricio Werdum:

“Tvoja priča o uspjehu je već napisana. Za ljude ćeš i dalje biti prvak koji predstavlja snagu i strast brazilskog naroda. S tobom smo brate.”

Antonio Rodrigo Nogueira:

“Porazi su dio igre. Sad se fokusiraj na revanš i vrati pojas u Brazil. Nikad ne odustaj.”

Amanda Nunes:

“Hvala ti. Nikad neću zaboraviti 10 godina tijekom kojih si bio veliki prvak.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI