Brazilska baseball zvijezda: Moj prijatelj Stipe Miočić velika mi je inspiracija

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.05.2017 23:41h Autor:

Miočić, Gomez i Villante

U subotu je gotovo cijeli Brazil želio vidjeti poraz Stipe Miočića, no jedan od uistinu rijetkih Brazilaca koji su navijali za američko-hrvatskog borca je njegov prijatelj Yan Gomez, igrač baseball momčadi Cleveland Indiansa.

Yan Gomez 29-godišnji je igrač Cleveland Indiansa i prvi profesionalni igrač baseballa iz Brazila. On i Miočić upoznali su se 2014. godine, kada je Stipe radio promo turneju pred prvu borbu protiv Dos Santosa i od tada su u stalnom kontaktu. Gomez je naravno gledao borbu protiv Dos Santosa i bio je sretan s pobjedom svog prijatelja koji mu je ranije dao neke bitne savjete.

“Naučio me da ponekada jednostavno trebaš postaviti pokeraško lice. To je nešto oko čega smo razgovorali i oko čega mi je puno pomogao, bio je moja inspiracije. Pričao mi je o tome koliko je puta doživio ozljedu, ali to se na tvom licu jednostavno ne smije vidjeti. Tako je i u našem sportu, jer dok god držiš takav izraz lica, spreman si razbiti koga god je potrebno”, otkrio je o čemu razgovara sa Stipom.

Međusobne obaveze im ne dozvoljavaju da se previše često susretnu, no porukama su u konstantnoj komunikaciji. No, unatoč tome svemu, nije bilo za očekivati kako će Gomez navijati za poraz svog sunarodnjaka:

“Meni uistinu nije bitna nacionalnost, a on je moj jako jako prijatelj. Brazilac ili ne, to mi ne predstavlja nikakvu važnost. Veliki sam fan tog sporta i gledam gotovo svaki event. Moja supruga baš i nije sretna što je UFC gotovo svaki vikend, tako da znam sjediti po šest sati i gledati borbe. Jednostavno uživam u tome, kao što neki ljudi uživaju u drugim sportovima, tako ja uživam u ovome.”

Uistinu pravi fan, jer nema toliko puno onih koji evente gledaju od prve do posljednje borbe. I svakako je lijepo vidjeti kako Stipe Miočić ima prijatelje u raznim sferama sportskog života. Uostalom, po svemu što smo do sada mogli vidjeti, Stipe Miočić je ljudina, a to nekako onda ide samo po sebi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI