Brazilac koji je pljunuo na protivnika i suca McCarthyja suspendiran na šest mjeseci!

UFC 30.10.2015 14:36h Autor:

Caio Magalhaes

Caio Magalhaes našao se pred Atletskom komisijom Nevade jer je još u srpnju pljunuo krv na svog protivnika Josha Sammana nakon što ga je ovaj porazio u prvoj rundi. Krv je završila i na sucu "Big" Johnu McCarthyju i Brazilac je zaradio suspenziju od 6 mjeseci.

McCarthy je na saslušanju ponovio tijek događaja u kavezu te večeri.

"Samman mi je još u svlačionici izarazio zabrinutost jer Caio ponekad radi prljave stvari. Rekao sam mu da se opusti jer ja sam nadležan. Po svršetku borbe sam ih rastavio da vidim je li Caio dobro. Josh mu je pružio ruku i Caio je uzvratio, ali se onda okrenuo i istovremeno pljunuo i ispuhao nos u Josha. Većina krvi je zapravo pogodila mene što nije bio problem. Loše pričam portugalski, ali sam mu rekao da stvari ne stoje dobro. Sammanov kut se jako naljutio i na kraju večeri su popričali s voditeljem Komisije", rekao je "Big John".

Magalhaes nije tražio opravdanja i ispričao se ovim riječima:

"Bio sam jako umoran, poražen, frustriran i ponio sam se apsurdno. Nisam razmišljao, ali sam odmah shvatio što sam napravio. Moj protivnik je prihvatio ispriku još u oktogonu. Ne želim se opravdavati, samo se želim ispričati. Želim se ispričati i svim ostalima, osobito sucu 'Big Johnu' kojeg iznimno poštujem u ovom sportu. Također se želim ispričati Komisiji i svojim kolegama iz UFC-a. Nikad nisam imao namjeru okaljati sport ni kao čovjek, ni kao sportaš. Borim se od 2009, u UFC-u od 2012. i nikad nisam imao sličan problem."

Brazilcu je suspenzija počela u srpnju što znači da se u kavez može vratiti najranije u siječnju.
 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI