Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
“Brate, poludio sam” – Cormier opisao nove detalje s UFC 229 kaosa i otkrio jedan neugodan susret s Khabibovom ekipom | Fight Site

“Brate, poludio sam” – Cormier opisao nove detalje s UFC 229 kaosa i otkrio jedan neugodan susret s Khabibovom ekipom

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.10.2018 17:36h Autor:

Khabib Nurmagomedov i Daniel Cormier

Daniel Cormier iz prvih je redova svjedočio velikoj pobjedi svog prijatelja i timskog kolege Khabiba Nurmagomedova na UFC 229 priredbi, ali je isto tako bio jedna od glavnih ličnosti u svom tom kaosu koji je izbio nakon završetka borbe. Srećom, ‘DC’ je tamo bio u ulozi mirotvorca.

Cormier priznaje da je instinktivno htio uletjeti u obranu kolege, ali se u posljednji trenutak nekako uspio suzdržati i zajedno s Lukeom Rockholdom smiriti aktualnog prvaka.

“Znate što je ludo, to što mi borci uvijek imamo prvu reakciju da moramo ukočiti u obranu kolege, da se moramo potući… Ali ja sam tada zastao, upitao se koji mi je vrag i onda prišao Khabibu koji je totalno poludio. To je bilo najsmješnije sranje koje sam ikad vidio”, opisivao je Cormier situaciju novinarima na druženju uoči UFC 230 priredbe.

“Prilazim Khabibu”, nastavio je ‘DC’, “Njega drži UFC-ovo osiguranje, a zatim kada me ugledao je počeo vikati – ‘Ovo je moj kapetan. Dajte mi da pričam s njim’. ‘Hej’, priđem mu, a on me pita – ‘Što je’. ‘Koji vrag izvodiš, što ti je’, pitam ga. A on uzvraća – ‘Želim svoj pojas, samo mi dajte moj pojas’. Onda sam ga smirio i zamolio ljude oko njega da ga vratimo u kavez, uručimo mu pojas i potom ga odvedemo od tamo.”

Što je uslijedilo već vjerojatno znate, Dana White prišao je Khabibu i objasnio mu da pojas neće dobiti u oktogonu. Predsjednik UFC-a svoju je odluku tada pravdao strahom da bi prema prvaku navijači Conora McGregora mogli početi bacati svakakve stvari.

Cormier i ekipa su tada odveli Khabiba do svlačionice, a od tamo stižu novi detalji razgovora.

“Što si ti uopće smjerao, koji je bio tvoj konačan cilj. Jesi li mu (Dillonu Danisu, op.a.) htio skočiti na glavu, koji si vrag izvodio?” – pitao je Daniel Khabiba.

“Brate, nemam pojma. Poludio sam”, glasio je odgovor Nurmagomedova prema priči Cormiera.

‘DC’ tvrdi da i nije toliko iznenađen Khabibovom reakcijom, kao ni radnjama ostalih članova njegovog tima koji su se tada uključili u makljažu.

“Nisam iznenađen jer sam mu jednom prigodom ozlijedio vrat tijekom vježbe. Tada se sva ta njegova ekipa ustala i okružila me, bili su me spremni prebiti, ali sam ih upozorio da se tako ne ponašaju u mojoj dvorani. Gledajte, ti likovi se ne igraju, ni Khabib se ne igra. On je osoba koju jako vole i u centru je njihove ekipe”, prepričao je Cormier zanimljivu anegdotu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI