Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Brandon Vera izvrijeđao i izbacio Angelu Maganu iz svoje dvorane | Fight Site

Brandon Vera izvrijeđao i izbacio Angelu Maganu iz svoje dvorane

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.05.2017 16:35h Autor:

Angela Magana

Ranije ovog mjeseca, UFC je okupio svoje borce na godišnjem samitu boraca u Las Vegasu. Iako je ovo trebao biti isključivo koristan vikend za preko četiri stotine boraca koji su nazočili, izgleda da će ostati upamćen po sukobu Cris ‘Cyborg’ Justino i Angele Magane. Sukob je započeo Maganinim zlobnim komentarima na društvenim mrežama da bi kulminirao udarcem kojim je Cyborg pogodila Maganu u lice.

Magana je odlučila podnijeti tužbu protiv Cyborg, dok Justino javno kritizira Maganu zbog zlostavljanja koje je trpila na društvenim mrežama. Mnogi članovi MMA zajednice su se uključili u ovaj slučaj te zauzeli stranu kojoj daju podršku. Jedan od njih je i Brandon Vera, osnivač dvorane ‘Alliance MMA’ gdje Magana trenira.

Veru je ovaj cijeli događaj toliko dojmio da je odlučio izbaciti Maganu iz svog tima. Obrazloženje zašto je to napravio podijelio je na društvenim mrežama:

“Mislio sam ne mješati se u ovo sve, ali ova sitna pička ne odustaje. Ona je utjelovljenje svega što je loše danas u svijetu. Misli da ima pravo na sve, cmizdri oko svega, poznata je na Instagramu i nema nikakvih drugih sposonosti, niš koristi. Zlostavljala si nekog preko interneta ne nadajući se da ćeš tu osobu sresti u stvarnom životu. Učini mi uslugu i nemoj se više nikada pojaviti u Alliance MMA-ju. S razlogom se nitko ne zauzima za tebe, niti prijateljice, niti sparing partneri, nitko na samitu boraca. Dobila si što si zaslužila.”

“Ako misliš na sudu temeljiti slučaj na slikama iz bolnice, to ti isto neće proći pošto si iste večeri bila na koncertu Snoop Dogg-a. Ako netko ima problema s ovim što sam rekao i želi sa mnom popričati o tome, trenutno sam u Guamu ali se vraćam sljedeći tjedan. Slobodno dođite”, dodao je Brandon Vera.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI