Brandon Thatch i ’Wonderboy’ Thompson postali glavna borba Fight Nighta u Coloradu

UFC 14.01.2015 10:30h Autor:

Stephen Thompson

Nakon što je Matt Brown 'preseljen' na UFC 185 event, glavna borba UFC Fight Nighta 60, koji se održava za Valentinovo u Coloradu, postala je ona između Brandona Thatcha i Stephena Thompsona, također u velter kategoriji.

Ovaj fantastičan 'matchup' je samom svojom objavom oduševio MMA fanove, a ovaj spektakl bi sad mogao potrajati i pet rundi, nakon što su oba borca pristala na to te su oni sad naslovna borba eventa u gradu Broomfieldu, savezna država Coloradu.

Inače je riječ o dva superatraktivna borca. Thatch ima iza sebe skor 11-1, no i deset pobjeda za redom, a samo jedan protivnik je s njim izdržao dulje od dvije i pol minute. Zbog problema s ozljedama nije nastupio u 2014. godini, no sad se vraća na velika vrata.

Thompson, nadimka Wonderboy, je u UFC-u malo duže. Nakon fantastičnih rezultata u profi kickboxing te u World Combat League Chucka Norrisa, MMA karijeru je počeo impresivno, došavši u UFC sa skorom 5-0 iza sebe. Već u prvom nastupu ostvario je rijetko viđeni nokaut, no onda je uslijedio poraz od Matta Browna. Ipak, iza sebe trenutno ima niz od četiri pobjede, a posebno su impresivne posljednje dvije, protiv Roberta Whittakera i Patricka Cotea.

Fight Night 60, 14. veljače, za sad na svom programu ima deset borbi, a za pretpostaviti je da će UFC dogovoriti i ubaciti još jednu. U sunaslovnoj borbi sastaju se Max Holloway i Cole Miller.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI