Brandon Thatch bi vrlo rado udario Justina Biebera u facu

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.05.2014 14:31h Autor:

Brandon Thatch

Jedan od najuzbudljivijih novih UFC boraca, Brandon Thatch, trenutno se oporavlja od ozljede i čeka datum povratka u UFC kavez. Za to vrijeme dao je jedan intervju gdje je progovorio o nekim malo opuštenijim temama, pa i o tome tko bi bila jedna osoba koju bi udario da može izabrati.

Brandon Thatch je borac koji je poznat po svom izuzetno ofenzivnom i agresivnom stilu te po skoru 11-1, gdje je samo jedan poraženi protivnik izdržao dolje od dvije i pol minute s njim u ringu/kavezu. U jednom malo opuštenijem razgovoru bio je upitan o tome kojeg bi glumca najradije udario u lice, da može.

"Mislim da nema baš glumaca kojima bih to napravio, no vrlo rado bih udario Justin Biebera, mislim da je on i imao nekih glumačkih iskustava. Mislim kako je razmažen i da nema poštovanja i netko bi trebao udariti to smeće da se malo nauči pameti", rekao je Rukus.

Budući da se Bieber često zna pojaviti na UFC eventima, Thatchu je rečeno da će možda dobiti priliku, no on je kroz smijeh odgovorio: "Znate, ne znam da li bi ipak udarac šakom u lice bio najbolja ideja. Vjerojatno bih ga udario novog ili ga odveo u klinč i onda udario koljenom u rebra te bih mu, dok pada dolje, na uho šapnuo kako će sve biti u redu."

UFC fanovi jedva čekaju povratak Thatcha u kavez, posebno nakon prve dvije borbe kakve je pružio u organizaciji. Samo, protivnik bi mu trebao biti ipak netko ozbiljniji od Justina Biebera.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI