Brandao protivniku laktom raspolovio uho: Mislim da je čak otpao komadić uha (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.04.2015 14:40h Autor:

Jimy Hettes

Diego Brandao i Jimy Hettes su se borili u uvodnim borbama UFC-a on FOX 15. Brazilac je laktom udario protivnika u uho načinivši veliku posjekotinu. Liječnik je prekinuo borbu u pauzi između rundi.

Dana White je na Twitteru kritizirao liječničku odluku, ali je povukao svoje riječi jer je vidio u kakvom je stanju Hettesovo uho.

"U početku nisam mogao vjerovati zbog čega je borba prekinuta.", rekao je White na post-konferenciji za medije, a prenosi MMAJunkie. "To je počela biti stvarno dobra borba. Zatim sam dobro vidio uho. Nije bilo dobro."

White se osvrnuo i na pisanje objava na Twitteru.

"Moram usporiti s tweetevima. Prebrzo sam napisao taj tweet i tek onda sam vidio u kakvom je stanju to uho. Ne želimo da na FOX-u nekome otpadne uho."

Brandao i Hettes su se trebali boriti na UFC-u 183, no Jimy nije prošao liječnički pregled te je meč prebačen za UFC on FOX 15.

Na ozljedu se osvrnuo i Diego Brandao.

"Stvarno je bilo loše. Hettes nije htio prekinuti borbu. Mislim da su suci dobro odlučili jer mu je uho bilo raspolovljeno. Čak mislim da mu je i otpao komadić uha.", izjavio je Brandao.

Hettes nije sretan zbog prekida borbe.

"Ovo je najgora stvar u životu. Znam da liječnici ne bi prekinuli meč bez razloga. Čini mi se da u posljednje vrijeme nemam sreće. Nadam se da se sve ovo događa s razlogom.", rekao je jimy. 

Hettes nije prvi koji je doživio gadnu ozljedu uha.

Jessica Eye je udarila Leslie Smith u uho koje je zatim eksplodiralo.

2010. Japanac Shigeyuki Uchiyama je bio srušen od strane Masaya Takite. Prilikom pada glavom je udario u konopce i uho mu se otkinulo.

Također 2010. legendarni Japanac Kazushi Sakuraba je pretrpio ozljedu uha u meču za naslov Dream prvaka velter divizije protiv Mariusa Zaromskisa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI