Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Branchu i Bahadurzadi bonusi za izvedbu, nagrađeni i sudionici kontroverzne borbe (VIDEO) | Fight Site

Branchu i Bahadurzadi bonusi za izvedbu, nagrađeni i sudionici kontroverzne borbe (VIDEO)

UFC 22.04.2018 11:29h Autor:

Branch vs. Santos

David Branch i Siyar Bahadurzada svojim će honorarima pridodati i bonuse za najbolju izvedbu UFC Fight Nighta 128. Njima se pridružuju i sudionici kontroverzno završene borbe, Merab Dvalishvili i Ricky Simon, čiji je okršaj proglašen najboljim na programu.

Branch je do pobjede došao u borbi protiv Thiaga Santosa, gdje nije bio favorit, odnosno kladioničari su više vjerovali Brazilcu s četiri pobjede u nizu.Od početka se znalo da Maretti baš i ne odgovaraju grappleri i tu je bila Brancheva šansa, no na kraju je do pobjede došao na drugačiji način. Zapravo, Branchev grappling sigurno je imao utjecaja na to da je Santos pri skraćivanju distance ima previše nisko spuštene ruke i tako je otvoren prostor za udarac. No, desni kroše Brancha jako je fina izvedba jednog grapplera, koji tako dolazi do pobjede nokautom, kojoj dodaje i ovaj vrijedan bonus.

Quick work for David Branch tonight pic.twitter.com/vDEuImMoc1

Bonus pripada i Siyaru Bahadurzadi, koji nastavlja sa svojom navikom završavanja borbi. Četvrta mu je to UFC pobjeda, od čega treća u nizu, a sve su došle prekidom na različite načine. Ovog puta je to bio prednji ubodni udarac u područje trbuha, na koji je povezao aperkat, koji je samo ugasio svijetla. Vrlo lijepa izvedba Afganistanca, koji je poslao glasnu poruku velter diviziji.

S po 50.000 dolara još su nagrađeni Ricky Simon i Merab Dvalishvili, sudionici sjajne sadržajne borbe, koja je završila po mnogima kontroverzno. Ovih 50.000 dolara moglo bi barem malo utješiti Gruzijca, koji i dalje smatra kako nije izgubio ovu borbu, odnosno da je trebalo doći do sudačke odluke, koja bi gotovo sigurno pripala njemu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI