Branch objasnio zašto je napravio nešto što UFC nikada ne radi – tapkao je na udarce! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.09.2017 10:15h Autor:

Screenshot

David Branch nije uspio pobijediti bivšeg UFC prvaka Lukea Rockholda u svom do sada najtežem testu unutar Octagona. Proteklog vikenda je poražen prisiljavanjem na predaju u američkom Pittsburgu u glavnoj borbi večeri UFC Fight Night priredbe. No, ako ste mislili da se radilo o nekom zahtvatu bivšeg prvaka, prevarili ste se. Branch je tapkao na udarce što je iznimna rijetkost na ovoj razini natjecanja.

Očekivano, novinari su ga nakon dvoboja pitali zašto se odlučio na taj nepopularan potez.

“Našao sam se u poziciji iz koje nisam mogao pobjeći. Pokušao sam primati udarce koliko god sam mogao. No, primao sam batine. U tom trenutku sam odlučio prebaciti ovu bitku na neki drugi dan kada ću biti snažniji. Primio sam toliko batina koliko sam mogao, razumijete me? Nisam tek tako odustao. Na kraju se svelo na to, no primio sam dosta jakih udaraca prije nego što se to dogodilo”, smatra Branch.

U sličnoj situaciji se našao i bivši prvak Chris Weidman. Rockhold mu je uzeo “mount”, a zatim i “leđa” te ga je demolirao uz blagoslov suca Herba Deana koji nije prekidao meč iako je u više navrata to trebao učiniti. Bila je to jedna od najbrutalnijih i najkrvavijih scena u Octagonu općenito. Možda je ostala negdje u glavi Davida Brancha…

“Vratit ću se. Vratit ću se jači. Vratit ću se u UFC kako bi postao prvak, neću dopustiti da je bilo tko bolji od mene. Već sam ranije znao ovako padati. Znam kako se nositi s ovakvim posrtajima. Vratit ću se još jači i još bolji. Iz ovog meča sam naučio mnogo. Nisam izgubio šest godina, vjerojatno su me sve te silne pobjede svladale. Postao sam preopušten. Izgubio sam strah od poraza. Sada, kada ga ponovno imam, sada ću se vratiti i bit ću jako motiviran”, zaključio je Branch.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI