Brad Pickett umirovljuje se na Fight Nightu u Londonu, za isti potvrđeno još četiri borbe

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.01.2017 00:45h Autor:

Brad Pickett

Potvrđeno je pet borbi za prvi ovogodišnji europski UFC event, Fight Night 107 u Londonu, a među njima je i oproštajna borba jednog od najpopularnijih britanskih boraca u povijesti, Brada Picketta.

Nakon što je bio protivnik Urijaha Fabera u njegovoj oproštajnoj borbi, Pickett je odlučio kako će se i on povući iz sporta i to nakon 38 odrađenih profesionalnih borba. Protivnik u 39. biti će mu meksički borac Henry Briones. Pickett je trenutno na pro skoru 25-13, a u UFC-u je ostvario pet pobjeda i osam poraza, ali i zaradio šest bonusa, od čega je četiri bilo za najbolju borbu večeri. Dana White je više puta naveo kako mu je ovaj omaleni Britanac jedan od najdražih boraca za pogledati. Njegov protivnik Briones je također veteran. Ovaj 36-godišnji Meksikanac je pred kraj karijere dočekao priliku u UFC-u, gdje je ostvario jednu pobjedu i dva poraza. Skor u karijeri mu je 16-6.

Osim te borbe potvrđene su još četiri. Talentirani neporaženi britanski član lake kategorije Marc Diakiese se bori protiv Teemu Packalena iz Finske, u srednjoj kategoriji ćemo vidjeti Toma Breesea protiv Oluwalea Bamgbose te Bradleya Scotta i Scotta Askhama, a poluteška kategorije će ponuditi jedan revanš, borbe koja prošle godine nije dočekala svoj kraj i odluku. Ponovno će se susresti Darren Stewart i Francimar Barroso.

Za sada je još za isti event potvrđena borba između Coreya Andersona i Jimia Manuwe, a spominje se kako su pred potvrđivanjem i dueli Josepha Duffya protiv Reze Madadia te Makwana Amirkhania protiv Arnolda Allena. O potencijalnoj glavnoj borbi, ovog eventa koji se održava 18. ožujka u O2 Areni, za sada se ne zna još ništa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI