Brad Pickett "bocnuo" McCalla nakon što je ovaj otkazao borbu

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.02.2014 19:06h Autor:

Brad Pickett

Ian McCall je zbog ozljede otkazao svoj nastup protiv Brada Picketta ne Fight Nightu u Londonu, a to se nije svidjelo britanskom borcu koji se odlučio našaliti na račun borca s najpoznatijim brkovima u UFC svijetu.

Izgleda da je Khabib Nurmagomedov pokrenuo novi način trash talka, jer nakon što se on našalio na račun Dos Anjosa prilaganjem fotografije, sada je to napravio i britanski borac Brad Pickett. On je na svom instagram profilu postavio sliku koju je predstavio kao medicinsko izvješće Iana McCalla.

U njemu se navodi kako je McCall za kliniku kojoj se javio čuo od svoje majke, da je razlog javljanja to što je prevelike pi***ca da bi se borio protiv Pickett, a kao vlastiti način za riješiti problem naveden je razgovor s bakom koji nije pomogao.

Također, kao povijest bolesti je navedeno da je isti problem imao kada se trebao boriti protiv Scotta Jorgensena, a kao jedan od lijekova koji trenutno uzima naveden je trash talk, uz objašnjenje kako ga stalno koristi, ali nikada u praksi ne pokaže rečeno.

Pickett i McCall trebali su se sastati u Londonu 8. ožujka, no UFC je trenutno u pokušaju pronalaženja novog protivnika za Picketta. A kako izgleda fotografija koju je postavio, pogledajte ispod teksta:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI