Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Braća Gracie analizirali vještinu u parteru kroz najvažniju pobjedu Anthonya Pettisa (VIDEO) | Fight Site

Braća Gracie analizirali vještinu u parteru kroz najvažniju pobjedu Anthonya Pettisa (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.08.2016 18:26h Autor:

Benson Henderson vs. Anthony Pettis

Anthony Pettis osvojio je pojas UFC-ovog prvaka lake kategorije 2013. godine, kad je Bensona Hendersona savladao polugom na ruci. Braća Ryron i Rener Gracie su kroz svoj “Gracie Breakdown” analizirali taj potez, a UFC je to odlučio podijeliti s vama pred do sada najteži Pettis parteraški ispit, susret s Charlesom Oliveirom.

Pettis do sad u karijeri ima osam pobjeda prisiljavanjem na predaju, no ova protiv Hendersona svakako je najvažnija, a vjerojatno i najimpresivnija zbog načina na koji je došlo do nje. Pettis je time ujedno prekinuo Hendersonov niz od sedam pobjeda, unutar kojeg je osvojio te tri puta obranio UFC naslov, a taj niz je počeo upravo nakon prvog poraza od Pettisa.

Braća Gracie su analizirali cijeli način na koji je Pettis došao do pobjede te njegovu parterašku vještinu. A ona bi trebala biti testirana u subotu, ukoliko ga Charles Oliveira, jedan od najbolji i najatraktivnijih parteraša na svijetu, uspije odvesti na pod. Tada će se vidjeti koliko je Pettis zapravo dobar. Ovdje je pokazao da može biti izuzetno kvalitetan, ali i snalažljiv kad dođe prilika na to. Ujedno mu je ovo i jedna od najvažnijih borbi karijere, jer bi se s četvrtim porazom u nizu teško i dalje zadržao u UFC-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI