Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Braća Diaz proslavila legalizaciju cannabisa u Kaliforniji (FOTO) | Fight Site

Braća Diaz proslavila legalizaciju cannabisa u Kaliforniji (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.11.2016 12:49h Autor:

Nate Diaz

Uz predsjedničke izbore u Americi koji su definitivno obilježili proteklu noć, ne samo u toj zemlji, nego i u čitavom svijetu koji je pratio događanja u najmoćnijem društvu na zemaljskoj kugli, stanovnici nekoliko američkih država su glasali i o drugim pitanjima uz ono o budućem predsjedniku.

Na tapeti je tako bila rekreativna i medicinska uporaba cannabisa u ukupno sedam država. Kalifornija, Nevada i Massachusetts su tako glasovali za legalizaciju rekreativne uporabe, a glasači u Floridi i Sjevernoj Dakoti su se odlučili legalizirati medicinsku upotrebu. Za sada se ne zna još kako je prošao referendum u Maineu i Arizoni.

Dobru vijest za sve poklonike ove biljke su proslavila i braća Diaz, vjerojatno najveći protagonisti korištenja cannabisa u svijetu borilačkog sporta. Proslavila su je dakako javnim pušenjem jednog povećeg džointa i dijeljenjem te slike na društvenim mrežama.

Podsjećamo, obojica su u više navrata upadali u probleme upravo zbog cannabisa. Nicku je baš istekla suspenzija zbog THC-a u krvi koji je pronađen nakon meča protiv Andersona Silve.

 

💯 #california 🍁

A photo posted by natediaz209 (@natediaz209) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI