Braća Diaz pozvali Sagea Northcutta da trenira s njima

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.01.2017 10:51h Autor:

Diaz Bros & Sage Northcutt

Sagea Northcutta bi teško mogli zamisliti u kombinaciji s braćom Diaz, no UFC-ova 20-godišnja zvijezda je na MMA Houru najavila potencijalnu suradnju s proslavljenim borcima iz Stocktona s kojima se nedavno družio.

“Spominjali su zajednički trening u budućnosti tako da ćemo vidjeti što će se dogoditi. Bili su užasno dragi i bilo je ‘cool’ upoznati ih.”

Northcutt u ovom trenutku nema dogovrenu borbu, no redovito trenira s UFC-ovim velter prvakom Tyronom Woodleyjem koji će na UFC 209 priredbi u ožujku revanširati sa Stephenom Thompsonom.

U svom posljednjem nastupu u prosincu “Super Sage” je doživio drugi poraz u elitnoj promociji tako što ga je Mickey Gall završio gušenjem s leđa u drugoj rundi. Oba Northcuttova UFC poraza došli su u velteru i zato je Teksašanin još jednom potvrdio da se vraća u laku kategoriju gdje je neporažen, a povratak u oktogon planira za nekoliko mjeseci.

“Znate, očito, svaki put kad izgubite naučite nešto iz toga. Nije da žalite za tim, ali to je poučno iskustvo i ja ću se sada vratiti u kategoriju do 70 kilograma. To je moja prirodna kategorija i bit će dobra za mene….Nemam određen datum, ali možda negdje unutar iduća tri, četiri mjeseca i ponovno u lakoj kategoriji. Stoga ću do tada učiti i napredovati… Nemam određenog protivnika na umu, ali definitivno se vraćam na 70 kg.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI