Bostonski program sve jači, dodani Phillipou protiv Halla i Masvidal protiv Parkea

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.10.2014 21:24h Autor:

Uriah Hall

UFC Fight Night 59, koji će se održati 18. siječnja u Bostonu, pojačao je svoj program s još dvije sjajne borbe. Uriah Hall će se sastati s Costasom Phillipouom, a Jorge Masvidal s Normanom Parkeom.

Čini se kako bi UFC Fight Night 59 mogao postati najjači UFC-ov event iz Fight Night serije do sada. Nakon što je potvrđena naslovna borba, između Conora McGregora i Dennisa Sivera, kao i ona sunaslovna između Bensona Hendersona i Eddia Alvareza, sada znamo za još dvije, koje će vjerojatno nači svoje mjesto na glavnom programu.

Uriah Hall (9-4, 2-2 u UFC-u) će se sastati s Costasom Phillipouom (13-4, 6-3 u UFC-u) u borbi u srednjoj kategoriji. Oba borca dolaze iza pobjeda u posljednjim borbama, a Hall bi trebao imati i dodatni motiv. Ova dva borca su se već jednom sastala, 2011. godine u organizaciji Ring of Combat, a tad je slavio ciparski borac, i Uriah će sigurno probati osvetiti taj poraz.

Program je dobio i još jednu borbu u lakoj kategoriji, i to između dva borca koji pretendiraju na sam vrh. Jorge Masvidal (28-8, 5-1 u UFC-u) pokušat će doći do četvrte pobjede u nizu, no posao mu neće biti lagan. Norman Parke (20-2-1, 4-0-1 u UFC-u) je jedan od najtalentiranijih europskih boraca i pretendent na sam vrh, a pobjedom u ovoj borbi bi nastavio svoj sjajan niz. 

Ovaj event će se održati u TD Gardenu, najvećoj bostonskoj dvorani, koja je već bila domaćin UFC-ovim eventima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI