Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bori se minimalno, ali Instagram joj gori! Pogledajte što radi velika ruska UFC zvijezda (FOTO/VIDEO) | Fight Site

Bori se minimalno, ali Instagram joj gori! Pogledajte što radi velika ruska UFC zvijezda (FOTO/VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.09.2018 18:44h Autor:

Alexandra Albu

Alexandra Albu postala je članica UFC-a početkom 2015. godine te je došla u promociju kao velika ruska nada i medijska zvijezda. Ipak, do danas je odradila samo dvije borbe, a nikome nije jasno zbog čega. No, na Instagramu je zato poprilično aktivna cijelo vrijeme.

UFC je Albu doveo prije eventa u Krakowu, koji su organizirali u travnju 2015. godine uz povratak Mirka Filipovića. Ona je tamo debitirala impresivnom pobjedom nad Isabelom Badurek i vrlo brzo su krenule priče o najvećoj nadi slamka kategorije. Ipak, danas 28-godišnja Ruskinja to nije uspjela potvrditi, a zbog jednog jednostavnog razloga. Ona se ne bori, a nikome nije jasno zašto.

Od tog nastupa odradila je još samo jednu borbu, prošlog ljeta kada je salvadala Kailin Curran. Ponovno je izgledala impresivno i vjerovalo se da tada kreće njen niz, no od tada je prošlo preko godinu dana, a njenog novog nastupa i dalje nema na vidiku. Spominjale su se neke manje ozljede, no ništa što bi je dulje vrijeme izbacilo iz dvorane. Uostalom, ova bivša prvakinja u fitnessu te fitness model je konstantno u dvorani, što se lako da zaključiti iz njenih Instagram objava.

Među posljednjim objavama nalazi se ona gdje prodaje svoju UFC opremu za 500 dolara, ali i ona gdje je podijelila sliku naslovnice jednog ruskog medija, koji se kao i mi pita zbog čega za nju nema novog nastupa. Taj isti medij otkriva kako je Albu dobila zabranu ostanka u Rusiji te da bi se trebala vratili u rodnu Moldaviju, no to i dalje ne daje odgovor na gore spomenuto pitanje. Uostalom, članak je govorio kako se Rusiju mora napustiti do 14. srpnja, a ona je i dalje tamo.

Spomenuto pitanje je posebno aktualno ovog tjedna, kada UFC održava svoj prvi event u Rusiji. Kako se može zaključiti, Alexandra već neko vrijeme nesmetano trenira i teško je zaključiti zašto je nema, a nikoga iz UFC-a se nije kontaktiralo po tom pitanju, odnosno nitko nije dao nikakvu informaciju.

Njeni fanovi u međuvremenu uživaju u njenim objavama te se nadaju da bi njen idući MMA nastup ipak mogao uskoro doći te da bi s njim onda krenula i serija nastupa kojom bi mogla postići i neke značajne rezultate. Talenta za to ima, već je odavno potvrdila, a unatoč tome nenastupanju je i dalje uvjerljivo najpopularnija ruska MMA borkinja.

View this post on Instagram

A post shared by Alexandra Albu (@stitchalbu) on

View this post on Instagram

🤪

A post shared by Alexandra Albu (@stitchalbu) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI